Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

The final step of a perfect cleansing routine for a luminous and even complexion.
Thanks to White Lupin and Licuorice, day after day skin is softer and appears more luminous.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

More Options

(1)

Yves Rocher

Stimulating Shampoo - 300 ml

Rp 189,000

Yves Rocher

Anti - Recurrence Dandruff Shampoo - 300 ml

Rp 189,000

(12)

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(9)

Yves Rocher

Lipbalm

Rp 99,000

More Options

(35)

Yves Rocher

Scrub To Mix 35G

Rp 219,000

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Lifting Day Cream

Rp 519,000

More Options

(1)

Yves Rocher

Energizing Sugar Body Scrub Mandarin - Lemon - Cedar - 150 ml Jar

Rp 319,000

(1)

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Firmness Day Care

Rp 459,000

More Options

(1)

Yves Rocher

Purple Lilac Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

(14)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

5 of 6 reviewers recommend this product

Yes
3
No
2
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (6)

Aqilah Junierta

Aqilah Junierta

40 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

toner ini buat wajah aku cerah dan bersih juga segar aku suka banget sama toner ini kemasannya juga gak murahan dan kualitasnya cukup bagus buat dibawa kemana mana

Repurchase this product? Yes

Rika Ariani

3 Reviews | See all User's reviews

29 November 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Tonernya soft dan wanginya mild, hanya pakai sedikit sudah efektif bersihin wajah. Suka banget sama rangkaian white botanicalsnya Yves Rocher. Kulit jadi lebih cerah setelah rutin pakai sekitar 2 bulan.

Repurchase this product? Yes

Ricca Listiawati

Ricca Listiawati

274 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku dapet toner ini dengan kemasan botol yang lumayan besar 200ml. Suka banget, bikin kulit wajah aku cerah, fresh dan hilangin jerawat bahkan bekasnya juga. Wanginya juga enak, gak terlalu menyengat.

Repurchase this product? Yes

Wiwik Olyfiana

Wiwik Olyfiana

70 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

3.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku pake toner ini kek gada efek apa2 sih.. aku ga begitu suka aromanya. Karena kek apa ya wangi sih tp wanginya yg bikin eneg gtu. Gak seger. Trus juga bikin kulit lengket

Repurchase this product? No

Tien Tetty simamora

Tien Tetty simamora

191 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Tonernya enak dan wanginya juga enak.kemasannya cantik transparan kaca bening jadi bisa kelihatan habisnya.kualitas bagus sih di kulitku tapi mahalnya gak kuat.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE