Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Black Pearl Mask adalah masker yang memiliki fungsi untuk mencerahkan dan melembabkan kulit Anda.

Memutihkan wajah secara optimal Ekstrak black pearl dari Tahiti yang kaya akan vitamin, mineral, dan asam amino dapat melembabkan kulit yang kusam. Perpaduan hydrolyzed yeast protein, ekstrak lemon, dan zat pelembab aktif Cosphingo™ x Aquaroad™ dapat mencerahkan kulit wajah anda agar tampak lebih lembut dan bersinar meskipun tanpa make-up. 

Mencerahkan dan melembabkan wajah Alga merah dari dalam laut dan kandungan aktif Malvasylvestris dapat melembabkan kulit kering dalam seketika. Gula maple dan esensi pelembab efektif dari tebu bekerja untuk meningkatkan kadar air kulit dan membuaat kulit anda halus dan lembut.

Cara Penggunaan :

Bersihkan wajah. Lembaran masker yang tidak dilipat dan aplikasikan ke wajah. Biarkan selama 15-20 menit. Tepuk wajah untuk membantu menyerap.

My Beauty Diary has become a huge trend in 12 countries globally and is the number one selling facial sheet mask in Taiwan, Hong Kong and Singapore.

My Beauty Diary facial masks are award-winning products, with the most recent accolade being an award for the Special Skin Care Category – Sheet Mask Product from Cosme, one of the largest websites on cosmetics and skin care products in Japan. Black Pearl ranked first in the category.

My Beauty Diary comes in 4 variants: Black Pearl, Hyaluronic Acid, Collagen Firming and Apple Polyphenol, featuring two double-acting patented ingredients; Cosphingo™ and Aquaroad™ to deliver effective moisture replenishment and continuous hydration to the skin.

PRODUK LAIN DARI My Beauty Diary

My Beauty Diary

Black Pearl Mask

Rp 32,900 -
Rp 135,000

More Options

(211)

My Beauty Diary

Roe Mask

Rp 33,900 -
Rp 140,000

More Options

(151)

My Beauty Diary

Aloe Vera Mask

Rp 32,900 -
Rp 135,000

More Options

(222)

My Beauty Diary

Hyaluronic Acid Moisturizing Mask

Rp 32,900 -
Rp 135,000

More Options

(215)

My Beauty Diary

Black Pearl Brightening Mask

Rp 39,900

More Options

(10)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

202 of 208 reviewers recommend this product

Yes
172
No
6
Maybe
30
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (208)

Supri Anik

24 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini masker kedua yang aku suka setelah mediheal Dia essence nya super banyaaaakkkk dn juga gampang nyerap di wajah Wnginya enak gitu trus juga bikin adem

Repurchase this product? Yes

Risma Usman

78 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Saya suka banget pakai sheetmask, apalagi yg sudah didinginkan. Beli box yg isi 5, hasilnya b aja, mencerahkan dan melembabkan sih iya, tapi saya sudah menemukan sheetmask lain yg lebih cocok dengan kulit saya.

Repurchase this product? Maybe

dina Hajar alif yuninda

148 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Mmmm ... Ini semua bentuk sheet masknya ngepas banget di muka. Essencenya banyak dan ga bikin lengket. Untuk mencerahkan menurutku b aja. Tapi untuk melembabkan menurut ku ok

Repurchase this product? Yes

Phie Phie

21 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beli waktu ada diskon 35% dan karena pake gopay dapat cashback 20rb. Maskernya tipis mirip etude, tipis dan nyaman, untuk brightening memang terbukti. Setelah pemakaian wajah terlihat lebih segar dan lebih cerah.

Repurchase this product? Yes

Hesthi Soebagio

Hesthi Soebagio

174 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

The mask is dripping with essence I took it out of its packaging. A little perfumey, but not overwhelming. Its really thin so the films help you unfold it without ripping. Mask's fit and adherence are great. Its also pretty easy to maneuver for the right fit. After putting on the mask, there's a quite bit of essence dripping down my chin and neck. The mask gave me cooling effect helping me feel more relaxed. After taking the mask off, there were still essence that needed to be absorbed. As it dries, the essence felt tacky. Once my skin fully absorbed the essence, it dried of nicely-matte like. My skin felt moisturized and brightened. Great results once again! 👍

Repurchase this product? Yes

SEE MORE