Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

-Enhance absorption of subsequent skincare products

-Maximize effectiveness of skincare regime

-Super lightweight formula is instantly absorbed to deliver intense nourishment

-Collagen-rich Bird's Nest Extract helps to effectively nourish and firm the skin.

-Bio-Whitening Peptides, an effective skin brightener to help prevent dull complexion and improves skin fairness and brightness.

Bio-essence, Singapore's leading brand is now present in Indonesia.

Bio-essence is a range of skin care product as an affordable advance Asian beauty solution that is proven to bring out the essence of feminine charm through bio-energy technology

Bio-essence has 3 product ranges:

Anti Aging : Royal Jelly + ATP
Whitening : Bird’s Nest + Peptides
Hydration : Miracle Bio Water

PRODUK LAIN DARI Bio-essence

Bio-essence

Bird's Nest + Peptides Skin Advancer

Rp 187,500

More Options

(3)

Bio-essence

Miracle Bio Water 300ml

Rp 238,000

(16)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

3 of 3 reviewers recommend this product

Yes
2
No
1
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (3)

Asri Anugerah Gustini

Asri Anugerah Gustini

86 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sebenarnya sih aku ga tau ini fungsinya apa. Tapi berpikir aja ini sebagai booster, berpikir bakal lumayan menggunakan ini jadi semua produk stelah ini bakalan hemat haha. Sayang sih kurang suka packagingnya (tutupnya gampang copot) serta baunya yang rada menyengat.

Repurchase this product? No

siti handayani

siti handayani

211 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

seneng banget bisa dapet flash sale di sociolla, kemaren dapet harga 18rb aja. kaget banget ternyata botolnya besar dan elegan. klaimnya oke banget, pertama kali coba langsung menyerap diwajah, wanginya enak. semoga semua klaimnya bisa aku dapetin di skin advancer ini

Repurchase this product? Yes

Andria Kristianti

6 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

Purchased at Sociolla

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

This product is one of my favorite face serum. Tekstur nya lembut, ngga lengket dan cepat menyerap kedalam kulit. It smells good too! Setelah sekitar 2 minggu pemakaian rutin, kulit lebih halus dan kenyal. Selain itu lebih lembab juga. Highly recommended buat yg punya kulit wajah cenderung kering seperti aku.

Repurchase this product? Yes