Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 295,000

  • Size: -

Mengangkat kotoran, minyak & membersihkan make up pada wajah, mata & bibir dalam satu langkah. Kandungan Hyaluronic Acid mencegah terjadinya kekeringan pada kulit serta menjaga Hydrolipic Film & PH Kulit.

Keistimewaan:

  • Bahan pembersih (Surfactant) terbuat dari bahan alam (Nature), yakni : Cootonseed & Coconut oil, Macadamia Oil: menutrisi kulit.
  • Bisa digunakan untuk wajah, mata & bibir.

HOW TO USE:

Aplikasi pada Pagi & Malam hari dengan kapas ke seluruh wajah. Lanjutkan dengan "NUXE Gentle Toning Lotion".

Key Ingredients:

  • Cottonseed Oil & Coconut Oil:  Surfactant (Pembersih),
  • Hyaluronic Acid: Melembabkan,
  • Macadamia Oil: Nourish




NUXE was founded by Aliza Jabes that inspired by female entrepreneur, decided early on to be the mistress of her own destiny. Nuxe was discoverd in he 1990s at a small laboratory in Paris and decided to make a beauty brand which would bring together Nature and Luxury. Her philosophy: ultra-feminine skincare which would be based on a pharmaceutical approach: nature, innovation, evaluation, accessibility and sensory experience.

Nuxe laboratory has focused on developing high quality skincare products based on 5 pillars that they applied which are Nature is the vision of cosmetics, Innovation Nuxe has had its own integrated research and development laboratory since the beginning, Evaluation the product is only launched safety and efficacy are proven by accurated testing, Accessibility NUXE always aims to offer consumers high-performance products at a fair price, and Sensory experience that, day after day, inspire the beauty philosophy and provide focus for building the NUXE brand.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

5.0

3 of 3 reviewers recommend this product

3
0
0
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (3)

Nur Fajriah R.

2 Reviews | See all User's reviews

26 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini salah satu favorit aku, a light morning cleanser. Abis pakai ini mukaku rasanya bersih dan tetap lembab. Udah pakai satu botol sampai habis, sedang mempertimbangkan untuk repurchase. Puas sih sama produk ini, tapi lagi pengen coba produk lain hehehe

Repurchase this product? Yes

Ismi Kamila

1 Reviews | See all User's reviews

19 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Mampu mengangkat semua kotoran dan debu..wangi rose nya enak banget.nagih buat nyium aromanya... Setelah itu menurutku ngbersihinnya harus pake washlap biar milknya gada yang ketinggalan di kulit kita.

Repurchase this product? Yes

Nur Liza Candra

1 Reviews | See all User's reviews

14 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Suka sama wanginya, dan saat pake cleansing milk ini jadi segar dan wajah lebih cerah, bekas jerawat ku juga memudar. Kulit juga jadi lembab

Repurchase this product? Yes