Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

This Purifying Cleansing Gel perfectly cleanses and rids pores of impurities. It is enriched with Baikal Powder, a powerful source of purity that restores an even tone and a perfect, matte complexion to combination or oily skin. 

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

20%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(7)
20%

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

SAVE UP TO 20%

Rp 129,000 -
Rp 209,000

(17)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Red Apple Body Lotion

Rp 149,000

SAVE 35%

Rp 96,850

20%

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

SAVE 20%

Rp 287,200

(20)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Golden Tea Shower Gel

Rp 179,000

SAVE 35%

Rp 116,350

Yves Rocher

Mandarin Lemon Cedar Eau De Toilette

Rp 199,000

(3)

Yves Rocher

Pure System Exfoliating Cleanser

Rp 129,000

(14)

Yves Rocher

Sebo Vegetal Cleansing Gel

Rp 139,000

(7)
35%

Yves Rocher

Christmas Edition Golden Tea Body Lotion

Rp 149,000

SAVE 35%

Rp 96,850

(1)
20%

Yves Rocher

Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

5 of 7 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.0/5

Packaging 4.1/5

Texture 4.4/5

Value for Money 4.0/5

Yes
2
No
2
Maybe
3
WRITE A REVIEW

Yenny S

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

23 December 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  125 ml

Sangat cocok untuk kulit super sensitif. Gentle cleanser yg tidak banyak berbusa, tapi efektif mengangkat sisa make up. Ga bikin kulit jadi kering seperti sabun muka pada umumnya.

Repurchase this product? Yes

jessica b

jessica b

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

19 December 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Size :  125 ml

Ini adalah facial wash yang gelnya berasa enak banget di muka, harusnya line sebo vegetal ini diformulasikan untuk oily skin owner. Tapi buktinya mamaku yang kulitnya normal to dry juga merasa enak kok pakai ini. Nggak mengeringkan, nggak bikin breakout, cuma perlu sedikit produknya meskipun nggak berbusa tapi kemampuan membersihkannya lumayan bagus. Wanginya cukup lembut, dan hasilnya setelah pakai kulit nggak keset. Repurchase? Maybe. Saat ini sedang beralih ke gel cleansernya Krave dulu hehe.

Repurchase this product? Maybe

Issye Margaretha Kamal

Issye Margaretha Kamal

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

4 December 2018

4.0

  • Effectiveness3/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Size :  125 ml

Ini cuma pembersih biasa tanpa banyak aroma. Konsistensi agak terlalu berair untuk ku karena aku sudah terbiasa dengan pembersih gel yang lebih thick. Jadi ini ga cukup meninggalkan kesan kulit ku kaya 'berkilau bersih' .

Repurchase this product? No

Fihan Al Asha

Fihan Al Asha

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

9 October 2018

4.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Cleansing gel ini bikin muka jadi bersih bebas minyak dan kotoran tapi gak bikin kulit jadi kesat dan berasa ketarik. Teksturnya gel yang lightweight dan baunya tidak mengganggu sama sekali.

Repurchase this product? Maybe

Sefa Octavianti

Sefa Octavianti

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

12 August 2018

Purchased at Sociolla

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money4/5

It's an impulsive buying that I regret a bit. I thought it's a first cleanser, but I guess it's not. It doesn't foam though. Left my skin a bit tight though. In term of skincaretainment, a bit disappointing.

Repurchase this product? No

SEE MORE REVIEW