Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

Free Sample

The Pore Minimizing Serum absorbs excess sebum, unclogs and minimizes pores. Enriched with Baikal Powder, a genuine source of purity, this serum refines and mattifies combination or oily skin textures.
Fluid and fresh gel texture, easily adsorbed to skin.

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

30%

Yves Rocher

Radiance Rinsing Vinegar

Rp 379,000

SAVE 30%

Rp 265,300

25%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(9)

Yves Rocher

Lipbalm

Rp 99,000

More Options

(52)

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(20)

Yves Rocher

Low Shampoo Delicate Cleansing Cream - 200 ml

Rp 179,000

(8)

Yves Rocher

Radiance Shampoo

Rp 159,000

(3)

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(13)

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Mango Coriander

Rp 129,000

(1)

Yves Rocher

Cherry Blooms Eau De Toilette - 100 ml

Rp 359,000

(21)

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Lifting Night

Rp 519,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

3 of 4 reviewers recommend this product

Effectiveness 3.5/5

Packaging 4.2/5

Texture 3.8/5

Value for Money 3.5/5

Yes
2
No
2
Maybe
0
WRITE A REVIEW
Charde Morica

Charde Morica

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

19 February 2019

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  30 ml

#DoMeAFaPORE So aku tuh tipe kulit yang oil factory, big pores, and lead to acne. Penting banget buat aku buat ngerawat pores ini biar ga clog dan akhirnya jerawatan. Nah kalo ini aku pake pas malem di daerah big pores aja

Repurchase this product? Yes

Ayu Marsela Erda

Jenis Kulit : 

13 December 2018

Purchased at Sociolla

1.5

  • Effectiveness1/5

  • Packaging3/5

  • Texture1/5

  • Value for Money1/5

Size :  30 ml

I didn't feel any pore minimizing by using this product. Even I feel it made clogged-pore and incourage the appearance of acnes. Not recommended for sensitive, oily, acne-prone skin.

Repurchase this product? No

rebekka rebekka

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

12 December 2018

Purchased at Sociolla

3.5

  • Effectiveness3/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Size :  30 ml

Cobain yves rocher Sebo Vegetal Pore Minimizing Serum ini utk pertama kali, berasa cekit2 diwajah waktu diaplikasikan gag tau krna efek krna ada jerawatnya atau ga cocok atau knpa, gag trllu bnyak memberikan efek ke muka aku pdhal udah abis sebotol.

Repurchase this product? No

Issye Margaretha Kamal

Issye Margaretha Kamal

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

4 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Size :  30 ml

Aku tuh berurusan banget dengan pori-pori for a while tapi sekarang setelah menemukan produk ini di toko Yves rocher saya memutuskan untuk beli supaya bisa nyoba, jadi aku beli ini dannnnn believe me it's magic! I swear dalam seminggu pori-pori ku jadi sangat tidak terlihat dan bahkan teman-teman ku menyadarinya.

Repurchase this product? Yes