Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Argan oil often referred to, as liquid gold is extremely rich in beneficial nutrients and fatty acids making it particularly beneficial for your hair and skin. Argan oil has become the must have for celebs and health conscious people alike.

Utama Spice is a traditional skincare company based in Ubud, Bali. We focus on applying ancient Balinese herbal knowledge to create products that not only enhance your skin’s natural beauty but also provokes your mind to consider the raw power and beauty of nature. We do this by using only 100% pure natural ingredients. We got our start in 1989 when Dayu Suci and Melanie Templer saw a need to retain Bali’s amazing herbal knowledge and traditions. This knowledge was being quickly lost with the advent of modern products containing dangerous chemicals. As the demand for traditional remedies declined, the herbs and spices used in these remedies were too quickly being lost further perpetuating the cycle.

Dayu, with her extensive knowledge of traditional Balinese remedies, and Melanie, with her never ending quest to discover the wonders of the natural world, quickly rediscovered the amazing benefits of essential oils and other natural ingredients. They started making their remedies by hand for their loved ones. We have continued their passion today in the hope of sharing their discoveries with you and your loved ones.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

6 of 7 reviewers recommend this product

Yes
6
No
0
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (7)

Dea Rahhmawati

Dea Rahmawati

20 Reviews | See all User's reviews

15 September 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Healing oil! Argan oil ini sangat membantu untuk recovery acne marks and scars serta meratakan warna kulit bila digunakan rutin. Digunakan pada ritual malam sebelum tidur. Yang saya kurang suka adalah tekstur nya yg kental dan membutuhkan waktu agak lama untuk meresap ke kulit. Jadi, not recommend untuk kulit yg masih berjerawat. Very Good for Post-acnes and dry skins.

Repurchase this product? Yes

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Nggak usah cape-cape cari argan oil yang mahal mahal . utama spice punya juga nggak kalah bagus kok. seminggu sekali kupake di rambut selama 4-5jam sebelum keramas. Dipake di bibir malam sebelum tidur biar lebih halus, di bawah mata, di siku, di dengkul, di tumit. Sayangnya pipet nya itu kurang bagus , dia gampang tumpah walaupun kita belum tekan.

Repurchase this product? Yes

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

ini salah satu produk utama spice favorit aku. karna semuanya terbuat dari bahan-bahan herbal jadi aman banget buat kulit wajah jenis apapun.efektif buat melembabkan.

Repurchase this product? Yes

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Jujuryah ini produk super berkesan banget dalam hidupku. Teksturnya sendiri mudah menyerap di kulit, packagingnya juga aman banget, sayangnya pipetnya agak sedikit bocor sih memang

Repurchase this product? Yes

Ratna Fitrianingsih

Ratna Fitrianingsih

90 Reviews | See all User's reviews

27 June 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sukaaa sama argan oil ini. Bikin lembab, cepet nyerap nya di kulit, ga lengket, sambil di massage jadi muka seger fresh, terus juga lama kelamaan smile line agak berkurang.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE