Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Clean your face using Wardah White Secret Facial Wash with AHA, a product of facial cleanser with mild surfactant content to remove dirt, dust, oil and makeup.

  • The face results look cleaner and brighter
  • AHA content that can help lift dead skin cells
  • Does not make skin irritated or dry

Beauty grows in nature. Something precious, something pure. We value earth by gathering only the finest ingredients. For our beloved people, from our beloved earth. Beauty comes by staying true to yourself as simply as being modest and unique showing how special you areWe value that the greatest love starts from loving who you are Beauty creates stories where your sincere smile lightens up people's life and your creativity creates remarkable moments for others We value life by inspiring people, by changing lives Embracing the gift of earth loving yourself the way you are for an inspiring life today and years ahead Wardah is how these three beautiful value meets: Earth, Love, Life

PRODUK LAIN DARI Wardah

Wardah

Everyday Cheek and Lip Tint

Rp 44,000

More Options

(587)

Wardah

Exclusive Matte Lip Cream

Rp 62,000

More Options

(7054)

Wardah

Longlasting Lipstick

Rp 48,500

More Options

(929)

Wardah

Instaperfect MINERALIGHT MATTE BB Cushion

Rp 177,000

More Options

(5)

Wardah

Lightening Loose Powder

Rp 37,000

More Options

(81)

Wardah

Optimum Hi-Black Liner

Rp 79,000

More Options

(1051)

Wardah

Acne Face Powder

Rp 45,000

More Options

(77)

Wardah

Acne Treatment Gel

Rp 24,000

More Options

(217)

Wardah

Instaperfect MATTETITUDE Matte Stain Lipstick

Rp 75,000

More Options

(25)

Wardah

EyeXpert Staylast Gel Eyeliner

Rp 49,500

(408)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

171 of 215 reviewers recommend this product

Yes
81
No
70
Maybe
64
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (215)

Fiona Christina

Fiona Christina

36 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Dari awal memang suka banget sama produk dengan AHA dan aku cukup suka sama produk ini. Busanya banyak dan lembuut banget. It leaves your skin fresh, clean, without feeling tight.

Repurchase this product? Yes

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beberapa bulan lalu gue terobsesi bgt mau nyerahin muka gue yang kusem. Cari-cari produk yang sekiranya cocok lah, dan gue pilih ini wardah krn gue tipe kulit muka yang membutuhkan AHA BHA. Tapi entah mengapa nggak ngaruh apa-apa ke gue.

Repurchase this product? No

Anggie Sesca

Anggie Sesca

58 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Di aku B aja, malah cenderung bikin kulit kusam. Hasilnya juga kaya ketarik dan rasanya kering. Wangi nya agak menusuk hidung. Tekstur nya gel transparan.

Repurchase this product? No

alfiah masruroh

alfiah masruroh

70 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Face wash ini lebih mahal dibanding facw wash wardah lainnya, aku suka sama face wash ini, busanya lembut banget dan setelah cuci muka gag kerasa kering dan muka terasa lebih cerah

Repurchase this product? Yes

Melissa Shasya

Melissa Shasya

52 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

wardah facial wash white secret ini untuk membersihkan muka bermakeup dan juga untuk memanjakan kulit kalau kulit kita ingin putih bisa menggunakan wardah. tapi haru gunain creamnya juga biar sekalian ehe. wanginya harum ga menyengat

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE