Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 550,000

SAVE -Rp 346,000
Rp 896,000

Moisturizing essence that can keep skin hydrated up to 24 hours while improving skin's texture

What's In The Box Here:

  • Water Bank Essence_EX 60ml
  • Basic & New Water Bank Moisture kit

Loved by women across Asia, Laneige's signature moisturizing essence awakens natural moisturizing agents in the skin for 24-hour moisturized skin and smoother skin texture.

• Contains Hydro Ion Mineral Water that seeps deep into skin, hydrating dry skin and repairing skin damage.

• Contains tillandsia extracts rich in betaine, a natural moisturizing agent that maintains optimum moisture balance in skin.

• Quinoa seed extracts and ion minerals that burst upon contact with skin supply immediate moisture for soft, smooth skin.

Laneige was born in 1994. Behind the label, Laneige means “snow in French”, for the beauty of women in their 20s with the keywords of honesty, intellectuality, activeness, and harmony. Laneige helps to complete women and achieve the radiant, dewy skin women’s have always longed for.

Based on the concept of creating sophisticated beauty of modern women through advanced science, Laneige became the leading trendy cosmetic brand of Korea for the New Millennium. Laneige pursues happy and trendy youth and is dedicated to creating the skin that is renewed and reborn every day.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

50 of 53 reviewers recommend this product

28
5
20
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (53)

Rezky Putri

Rezky Putri

15 Reviews | See all User's reviews

22 October 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Gegaya batt kan make ini-_- Tapi beneran deh suka sama essence laneige iniii! Texturenya ringan banget, wanginya wangi alaala Laneige ..yahh you know lah, terus waku dipake paginya beuhh lembab dan bisa calm in redness di wajahku gitu ..suka sih sukaaa

Repurchase this product? Maybe

Rahmi Liyanti

Rahmi Liyanti

82 Reviews | See all User's reviews

11 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Essence laneige ini cukup membantu memperbaiki teksture di muka aku. Teksture produknya cair tapi ngga secair refiner. Wanginya tentu saja super enak dan calming banget. Dan gampang banget meresapnya.

Repurchase this product? Maybe

Ratih wiprya

Ratih wiprya

8 Reviews | See all User's reviews

11 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Selama ini aku selalu fokus ke skincare yang fingsinya mencerahkan , sementara tipe kulit aku tuh kering jadi kaya gak sejalan sama skincare nya yang mana bikin kulit wajah lebih terasa kering dan ketarik . Akhirnya setelah browsing2 skincare yg hydrating, salah satu nya ak coba pake laneige water bank essence ini, tekstur nya tu gampang banget nyerep di kulit wajah ,ga bikin ngerasa berat atau minyakan , aromanya soft gak ngeganggu . Terus yang aku suka produk ini tuh beneran bikin kulit aku ga berasa ketarik lagi dan setelah berapa bulan pemakaian tekstur kulit aku membaik dan jadi lebih kenyal . Produk ini recommended buat yang ngerasa kulit nya kering dan butuh hydrating .

Repurchase this product? Maybe

nikmatul jannah

nikmatul jannah

62 Reviews | See all User's reviews

10 October 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

essence laneige pertama yg prnah saya coba. di muka berminyak produkny g bkin tmbah minyakan dan bagus bwt ngelembab in. saya pke produk ini pas pagi hari krna ruangan d kntor berAC dan bkin kulit ckup kering tapi semnjak pke essence ini kulit saya ckup terdehidrasi.

Repurchase this product? Yes

billa zh

billa zh

38 Reviews | See all User's reviews

18 September 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

anyway aku dapet ini dari socobox edisi bulan juli hehee terimakasi soco. laneige ini moist terbaik aku sih. ringan banget dipakenya. dan pastinya ga bikin oily

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE