Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

For all your moisturising needs. 

Dengan mempergunakan sistem kelembaban extra dan humectant yang mengikat air ke kulit untuk mencegah hilangnya kelembaban alami kulit, Cetaphil® Moisturizing Cream memberikan kelembaban yang tahan lama bagi kulit Anda, menjaganya agar tetap lembut dan lembab.

  • Cocok untuk kulit kering yang kronis
  • Ideal untuk tangan, kaki, siku, dan lutut
  • Mengandung pelembab alami minyak biji almond

Cara Penggunaan:

Ambil secukupnya dan aplikasikan kepada wajah/badan, setelah kulit dibersihkan. Dipakai pagi dan malam.

Originally dubbed "Cetaphil Cleansing Lotion," the first product was invented by a pharmacist in 1947 for dermatology needs. In its early years, Cetaphil Cleansing Lotion was only available from select pharmacists but quickly became a highly recommended product by dermatologists, pediatricians, and other healthcare professionals for common skin conditions. Due to consumer demand, more drugstores began selling the increasingly popular cleanser and by the 1980s it was available at all major retail stores across North America.

Cetaphil® Gentle Skin Cleanser still uses the original formula developed in 1947. It remains in high demand, with about one bottle sold every minute - proving the popularity of our Gentle Power!

PRODUK LAIN DARI Cetaphil

Cetaphil

Oily Skin Cleanser

Rp 237,000

More Options

(395)

Cetaphil

Moisturizing Cream

Rp 274,000 -
Rp 594,000

More Options

(73)

Cetaphil

Moisturizing Lotion

Rp 188,419

More Options

(52)

Cetaphil

Dailyadvance Lotion® 85 g

Rp 249,000

(42)

Cetaphil

Uva/Uvb Defense Spf 50

Rp 398,156

More Options

(47)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

69 of 74 reviewers recommend this product

Yes
46
No
15
Maybe
13
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (74)

Dovik Fitria

Dovik Fitria

35 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Cocok banget buat kalian yang kukit badannya biasanya kaki atau tangannya lagi kering, ini bikin moist banget. Cuma untuk repurchase no ya, bukan karena gak bagus, cuma ini pricey dan yang lain ada yang sama bagusnya tapi lebih affordable

Repurchase this product? No

Lisa Eliana

Lisa Eliana

164 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Buat yang tangan sama kaki nya kering ini sangat ku rekomendasikan. Pake hand body merk apa apa tetep kering, setelah pake ini langsung lembab, mantul banget

Repurchase this product? Yes

Dianty Pitaloka

Dianty Pitaloka

647 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

moist ini aku gak pakai di wajah dan aku cuma pakai di kaki karena kaki aku super duper kering. dan setelah pemakaian lebih dari 1 bulan kaki aku menjadi lebih lembut

Repurchase this product? Yes

Nurul Safira Atjil

115 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Total Body Moisturizing Cream I've been using Cetaphil for many years and I love it. I have very dry, sensitive skin on my face and I put this on immediately after washing every day - morning and evening. I also use it on the rest of my body after showering, daily. It's not greasy at all and leaves my skin feeling soft and moisturized. It's also great for using on hands throughout the day, if you wash your hands frequently.

Repurchase this product? Yes

Ika Wahyuningtyas

Ika Wahyuningtyas

6 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Moisturizing cream cetaphil ini tuh bisa dipakek di wajah dan seluruh badan. Waktu itu beli karena kulit wajah gue kering parah sampek ngelupas gitu terus pakek ini rutin dan gak sampe sebulan udah mendingan.

Repurchase this product? No

SEE MORE