Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Mengandung Pitera, zat turunan Vitamin C dan Niacinamide – masker elastis ini menyesuaikan sempurna dengan kontur wajah Anda untuk memastikan peresapan kandungan bahan-bahan yang membantu kulit Anda tampak lebih cerah secara efektif. Setiap maskernya memenuhi kebutuhan serum bagi kulit Anda sesuai komposisi sebotol Whitening Power Spots Specialist. Kulit Anda terbantu terasa lebih lembab, dan membantu menyamarkan bintik-bintik hitam serta tampak lebih cerah.

HOW TO USE :

  1. Taruh masker di area sekitar mata dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah
  2. Tepuk-tepuk dan biarkan selama 5-15 menit. Gunakan 1-2 kali seminggu

SK-II began at a sake brewery in Japan. Scientists noticed the elderly workers had wrinkled faces but extraordinarily soft and youthful-looking hands—thanks to Pitera™, a naturally derived liquid from the sake fermentation process. Since then, SK-II with Pitera™ has become a skin secret shared by actress Cate Blanchett and women around the world—it transforms the complexion’s texture, radiance, firmness, spot control, and wrinkle resilience. A leading skincare brand for more than 30 years, SK-II continues to deliver crystal clear skin through well-loved products including the Facial Treatment Essence, Essential Power Cream, and the Cellumination Essence.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

10 of 11 reviewers recommend this product

Yes
7
No
1
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (11)

Lydia Afriani

6 Reviews | See all User's reviews

31 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Coba masker ini , suka jg, dgn tambahan efek whitening. seperti biasa pemakaian di malam hari , setelah menggunakan skincare sk-ii lainnya diawal , di akhiri dgn masker-an 20 menitan dgn masker ini. untuk harga lmyn pricey

Repurchase this product? Yes

Yuli Savitri

27 Reviews | See all User's reviews

12 October 2018

3.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

sheet mask ini baru saya coba 2 hari yang lalu, tekstur-nya sama banget kayak facial treatment mask yang biasa, bedanya dia ada efek brighteningnya, review saya sih dari pemakaian pertama ngefeknya kayak bikin makin lembab dan bikin kulit terasa lebih cerah, lebih berasa kenyal

Repurchase this product? No

Eliza Octaviyana

Eliza Octaviyana

11 Reviews | See all User's reviews

21 September 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

I like products that are easy to use and fit well into my streamlined routine. Well, looks like I just added another piece to that routine. This is not my first time using a face mask but it was probably the easiest. The mask comes out of the package super saturated and on a very soft material. It folds out easily and its very apparent to see which way it applies. I started applying it on my forehead and just sort of smoothed and adjusted it down the rest of my face. It was slightly cool and smelled really fresh, no weird chemical scents. After applied I almost instantly felt a slight tightening of my skin. Just noticeable, not uncomfortable in the least. I kept the mask on for about 15 minutes then removed it. I rubbed in the remaining moisture and I was good to go! Man, I can't tell you how refreshed I feel! My skin feels hydrated and a bit firmer! I am absolutely adding this Revival Mask to my simple skincare routine. It's easy to apply, comfortable to wear and I already notice a difference in my skin tone. This simple girl has just upped her game!

Repurchase this product? Yes

Arini Firmansyah

7 Reviews | See all User's reviews

20 September 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Selalu suka dengan masker ini. Sehsbis masker, wajah menjadi lebih lembut dan cerah. Saya biasanya pakai sebelum tidur, dan esoknya my skin is making me proud! Uda repurchase so many times...!

Repurchase this product? Yes

Handini Audita

Handini Audita

21 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Dapet ini sebagai gift dari counter SKII. Sheet mask ini banyak banget isi serum nya. Jadi walau di design nya untuk sekali pemakaian, tapi saking banyaknya serum yang terkandung pada 1 pack ini, sisa serum biasanya aku taruh di kotak kecil dengan tutup yang rapat, terus simpan di dalam kulkas. Sisa serum bisa dipake hingga 7x pemakaian dengan cara dioles2 aja di wajah dan bisa kasih efek yang sama dengan ketika pake kertas sheet mask nya. Untuk efeknya, instant brigtening gak terlalu kelihatan sih.. Cuma ke-esokan harinya muka langsung Dewy sepanjang hari.Disarankan pake masker ini di malam hari karena tekstur serum nya yang cukup intens.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE