Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

With Sigesbeckia extract acting like a botanical poultice, it soothes, strengthens and protects* sensitive skin. The Soothing Micellar Water 2 in 1 eliminates impurities and tones the skin without irritating it.
Its fresh texture that prevents skin heating sensations associated with cleansing

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 3 reviewers recommend this product

Yes
1
No
1
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (3)

Damalina Arfani

Damalina Arfani

16 Reviews | See all User's reviews

30 July 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

The best micellar water! Wangi nya enak dan ini gentle banget buat kulit sensitive, bisa buat remove make up juga tapi ga terlalu cepet. Jadi lebih baik pake buat nyegerin muka aja

Repurchase this product? Yes

Eria Eka Wulandari

Eria Eka Wulandari

24 Reviews | See all User's reviews

9 July 2018

3.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Awalnya beli karena berniat ingin coba micellar water dari berbagai brand, dan agak underestimate produk ini. Ternyata, enak lho! Memang membersihkan secara lembut, dan cocok untuk kulit sensitif saya. Sayangnya, memang nggak sekuat itu untuk membersihkan makeup waterproof. Ditambah lagi, produknya sedikit lengket, tapi nggak begitu mengganggu kok.

Repurchase this product? No

illona senja

24 Reviews | See all User's reviews

9 June 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

produk Micellar Water ini bagus banget buat menghilangkan make up diwajah dengan cukup sekali usap aja harganya cukup menguras kantong selain itu ga buat wajah kering bisa di beli di sociolla atau toko online lainnya dan sangat bagus untuk kulit sensitif

Repurchase this product? Maybe