Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

Free Sample

With Sigesbeckia extract acting like a botanical poultice, it soothes, strengthens and protects* sensitive skin. The Soothing Micellar Water 2 in 1 eliminates impurities and tones the skin without irritating it.
Its fresh texture that prevents skin heating sensations associated with cleansing

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

25%

Yves Rocher

Sensual Shower Gel Bourbon Vanilla

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(10)
25%

Yves Rocher

Relaxing Shower Gel Lavandin Blackberry

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 25%

Rp 74,250 -
Rp 119,250

More Options

(3)
30%

Yves Rocher

Radiance Rinsing Vinegar

Rp 379,000

SAVE 30%

Rp 265,300

Yves Rocher

Sensual Body Lotion Bourbon Vanilla

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(20)

Yves Rocher

Energizing Body Lotion Raspberry Peppermin

Rp 129,000 -
Rp 209,000

More Options

(13)

Yves Rocher

Nutri - Repair Treatment Shampoo

Rp 159,000

(1)

Yves Rocher

Radiance Shampoo

Rp 159,000

(3)
20%

Yves Rocher

White Botanical Dark Spot Corrector

Rp 499,000

SAVE 20%

Rp 399,200

(2)

Yves Rocher

Smoothing Shampoo

Rp 159,000

(6)

Yves Rocher

Serum Vegetal Wrinkle Lifting Day Cream

Rp 519,000

(1)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

11 of 12 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.0/5

Packaging 4.4/5

Texture 4.1/5

Value for Money 4.2/5

Yes
6
No
2
Maybe
4
WRITE A REVIEW
Rayke Amelia

Rayke Amelia

Jenis Kulit : 

12 March 2019

Purchased at Sociolla

4.2

  • Effectiveness3/5

  • Packaging5/5

  • Texture4/5

  • Value for Money5/5

Saya beli karena liat packagingnya menarik dan shaby chic.tapi untuk fungsinya kurang untuk membersihkan heavy make up,cairannya agak sedikit berbusa.tapi kalau eye shadow mudah dibersihkan setelah diusap berulang kali.

Repurchase this product? No

Dewi Sartika Kowi

Jenis Kulit : 

26 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Micellar Water dari Yves Rocher yang satu ini membantu banget terutama untuk yang mempunyai kulit sensitif. Membantu membersihkan make up di wajah dengan cepat tanpa menimbulkan iritasi kemerahan pada kulit ataupun sejenisnya.

Repurchase this product? Yes

rebekka rebekka

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

19 December 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Micellar water utk kulit sensitif sepertiku, tapi ini masih mengandung alkohol sih meskipun kl pake gag bkin kulitku kering tapi setahuku sih kulit sensitif dan acne prone kyak aku hrs menghindari skincare yg mengandung alkohol tapi sampe skrang sih masih aman2 aja.

Repurchase this product? Maybe

Ratulia Kamandita

Ratulia Kamandita

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

16 December 2018

4.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

bagus untuk menghapus sisa sisa makeup yang kita pakai sehari-hari lumayan keangkag, bagus sih tapi tetep di spot waterproof agak susah dihapusnya huhuu

Repurchase this product? Maybe

Nina Mely Sari

Nina Mely Sari

Jenis Kulit :  Kulit Normal

13 December 2018

4.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Buat yang kulit sensitif. Micellar waternya wanginya enak, manis gitu tapi gak terlalu menyengat. Saat di usapkan untuk menghapus make up tidak panas di muka. Tapi kurang mantul buat bersihin make up mata

Repurchase this product? Yes

SEE MORE REVIEW