Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

The Refreshing Gel Cleanser eliminates in-depth all traces of make-up, impurities and excess sebum.

For Normal to Combination skin

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUK LAIN DARI Yves Rocher

Yves Rocher

Ambre Noir Eau De Toilette

Rp 639,000

Yves Rocher

Pur Bleuet Gentle Makeup Remover

Rp 109,000

(2)

Yves Rocher

Cuir Vetiver Eau De Toilette - 100 ml

Rp 639,000

Yves Rocher

White Botanical Toner

Rp 299,000

(7)

Yves Rocher

Energizing Shower Gel Mango Coriander

Rp 99,000 -
Rp 159,000

SAVE UP TO 20%

Rp 99,000 -
Rp 159,000

(2)

Yves Rocher

Serum Vegetal Cleansing Mlk

Rp 219,000

(1)

Yves Rocher

Cleansing Wipes

Rp 199,000

SAVE 60%

Rp 79,600

(1)

Yves Rocher

Smoothing Shampoo

Rp 159,000

(6)

Yves Rocher

Sensitive Vegetal Micellar Water 200ml

Rp 159,000

(11)

Yves Rocher

Sensitive Vegetal Moisturizing Cream 50ml

Rp 239,000

(11)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

5 of 6 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.2/5

Packaging 4.2/5

Texture 4.3/5

Value for Money 3.7/5

Yes
2
No
2
Maybe
2
WRITE A REVIEW
Dian Vitasari

Dian Vitasari

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

17 January 2019

4.5

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money3/5

Non Specify :  Default

Dulu aku pernah purchase produk dari Yves Rocher series Hydra Vegetal ini untuk tipe kulit kombinasi Normal to Oily. Dan ternyata emang bagus, teksturnya juga gel yang setelah dipakai mencuci muka, dia tidak bikin kulit terasa seperti ditarik dan kering.

Repurchase this product? No

Evi Priyaningsih

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

4 January 2019

Purchased at Sociolla

2.8

  • Effectiveness3/5

  • Packaging2/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Non Specify :  Default

ekspektasinya cleanser ini bikin kulit terhidrasi ya, tapi kenyataannya engga. entah karena kulitku yang mature apa karena harus dipake barengan sama range hydra vegetal lainnya. susah buka kemasannya, dan begitu pencet pasti keluarnya banyak. my first and last time purchase for this cleanser sih

Repurchase this product? Maybe

Adinda Sekarwangi

Adinda Sekarwangi

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

14 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Non Specify :  Default

Teksturnya enak di kulit, nggak bikin kering dan nggak bikin muka kerasa ketarik. Super melembabkan dan awet juga karena a little goes a long way jadi dipake berbulan-bulan ga habis-habis.

Repurchase this product? Yes

Maya Kartika

Maya Kartika

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

22 August 2018

Purchased at Sociolla

4.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

works well to cleanse my skin. but contains fragrance in it. it leave your skin fresh due to it's gel consistency. nice products actually. this cleanser not stripped down any moisture too.

Repurchase this product? No

Meity chaerunnisa

Meity chaerunnisa

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

23 June 2018

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Untuk jerawat cleanser ini cukup membantu. Menurut saya cleanser ini cocok digunakan pada pagi hari dan hasilnya wajah sangat ringan dan lembut. Efek membersihkannya sendiri menurutku bagus, karena bersihkannya cukup mudah hanya dengan di massage ringan saja.

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE REVIEW