Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

For over 140 years, Shiseido has defined the concept of beauty and spread its knowledge and power onto the world. Heralding an army of devoted followers, we feel that by inspiring empathy, beauty can become a positive force in the world, and guide the next generation boldly into the future.

We love to find beauty and share it. We believe that beauty goes deeper than what is visible to the eye-beauty is sensitive to nature, the climate, light and color, all five senses, and the many intricate details of life itself.

We find beauty all over the world; We find beauty through R&D. We find beauty in science and art. We find beauty in the relationships we have, in the products we make and in how we engage with the world.

At Shiseido, beauty is not an image, it is a feeling and when it is shared, we imagine a world that is, quite simply put, better. We appreciate beauty in diversity and throughout all of humankind. We realize there is still unpleasantness to be found, so we see beauty as an antidote, a place to retreat, a feeling worth sharing – we believe beauty is the unifying source. Shiseido. Sharing beauty since 1872.

PRODUK LAIN DARI Shiseido

Shiseido

Men Moisturizing Recovery Cream

Rp 620,000

(1)

Shiseido

Perfect Rouge

Rp 0

(2)

Shiseido

Pureness Case

Rp 135,000

Shiseido

Case D For Powdery Foundation

Rp 220,000

(2)

Shiseido

Men Moisturizing Emulsion

Rp 420,000

(5)

Shiseido

White Lucent Brightening Protective Emulsion w

Rp 765,000

Shiseido

BB For Sports

Rp 550,000

(3)

Shiseido

Full Lush Multi Dimension Mascara - BK901

Rp 540,000

Shiseido

Ultimune Power Infusing Concentrate 50ml

Rp 1,500,000

(3)

Shiseido

Luminizing Satin Eye Color Trio

Rp 480,000

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

4 of 4 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.8/5

Packaging 4.8/5

Texture 4.8/5

Value for Money 4.5/5

Yes
3
No
0
Maybe
1
WRITE A REVIEW

N H

Jenis Kulit : 

27 December 2018

3.8

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

lumayan, dapat pas harga promo. di aku ini untungnya ga bikin breakout tapi gatau kenapa setiap apply di atas bibir selalu berasa perih. Packagingnya oke sih menurut aku, ga bakal bocor kalau dibawa travelling

Repurchase this product? Maybe

Lovina Intanita

Lovina Intanita

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Berminyak

20 December 2018

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Sunscreen yg terbukti tahan lama seharian dan gak bikin kulit makin berminyak atau kering. Teksturnya juga ringan banget. Baru kali ini nemuin Suncreen yang gak bikin cakey di wajah dan terkesan berat

Repurchase this product? Yes

Desi Pratiwi pratiwi

Desi Pratiwi pratiwi

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

28 July 2018

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Overall aku demen sama kemasannya yang pipih dan berukuran 50ml. Sangat travelable ♥ Warna birunya juga eye catching dan ga lengket loh. Teksturnya ringan kayak skincare dengan gel-light texture, dewy, dan hydrating finish, nyaman banget dipakai di panas panasan. Dan yang paling penting non comedogenic alias ga bikin jerawatan

Repurchase this product? Yes

Putri setiawati

Putri setiawati

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

15 December 2017

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

sunscreen shiseido ini aduh juara bangeeeet. teksturnya ringan, gak bikin muka jadi oily, melembabkan, harumnya pas dan spf nya sih yang terpenting. harganya emang lumayan pricey tapi ini worth to buy banget. ini bisa dibilang sunscreen terbaik yang pernah aku pake

Repurchase this product? Yes