Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 230,000

SAVE -Rp 24,400
Rp 254,400

Foam cleanser for dry skin with rich lather and moisturizing effects

What's In The Box Here :

  • Foam Cleanser Moisture_EX ,
  • Multi Cleanser_EX 4ml

• The rich, smooth lather cleanses skin while maintaining its moisture: birch water

• Excellent in removing makeup and skin impurities • Multi-Fruit BSC (AHA extracted from five different plants for dead skin cell removal and to improve skin's elasticity)

• Vit. E acetate (removes impurities from skin, rejuvenates skin, and alleviates signs of aging)

Laneige was born in 1994. Behind the label, Laneige means “snow in French”, for the beauty of women in their 20s with the keywords of honesty, intellectuality, activeness, and harmony. Laneige helps to complete women and achieve the radiant, dewy skin women’s have always longed for.

Based on the concept of creating sophisticated beauty of modern women through advanced science, Laneige became the leading trendy cosmetic brand of Korea for the New Millennium. Laneige pursues happy and trendy youth and is dedicated to creating the skin that is renewed and reborn every day.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

25 of 25 reviewers recommend this product

18
2
5
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (25)

Fadhilla Mustafa

Fadhilla Mustafa

36 Reviews | See all User's reviews

2 October 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ternaksir banget sama produk laneige ini! Fashwash yang baru sekali pemakaian aja udh bikin lembab dan mulus bangeeet. cocok banget buat kulit kering kayak aku. Intinya sejak pemakaian ini, kulitku lebih lembab. recommended this for y'all!!

Repurchase this product? Yes

Theresia Riani Riady

Theresia Riani Riady

10 Reviews | See all User's reviews

17 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Kulit aku cenderung kering dan berjerawat, saking banyaknya jerawat aku sampe ga pede gitu dan tiap jerawatnya nambah aku selalu ngeluh ke mami. Akhirnya mami bawa aku ke dokter kulit, cocok tuh. Setelah facial foamnya habis aku coba ganti sabun cuci muka merk lain tapi malah bikin jerawatan terus jadi makin kering jga:( terus iseng nyobain laneige sleeping mask dan dapet tester Foam Cleanser Moisture EX, pas dicoba behh enak banget dong kulitku, jadi lembab terus bersih😭❤️ mami nyobain dan suka juga, walaupun harganya lumayan tapi worth it banget👌

Repurchase this product? Maybe

Nurul Haerunnisa

Nurul Haerunnisa

103 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Cobain facial wash ini krn penasaran.. Produknya bagus sih. Teksturnya ringan dan lembut. busanya lumayan banyak menurut. Efek ngebersihin di muka memang bersih bgt

Repurchase this product? Yes

Novia Rahma Zaneta

19 Reviews | See all User's reviews

16 August 2018

3.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

saya suka laniage ini lembut membuat kulit terasa lebih lembab meskipun foam tapi tetap cocok untuk kulit yang berminyak packagingnya juga menarik gampang di bawa

Repurchase this product? No

Fiki Rizqiana

Fiki Rizqiana

79 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

You may have heard many good reviews about this foam cleanser from Laneige. As expected from this pretty pricey foam cleanser, it's worth the money. It claimed would leave our skin moist and comfortable and it's true. The texture is creamy and thick. It has floral scent which would make you love washing face more. The thing that I like is, it cleans my skin very well but doesn't make my skin feels tight.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE