Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 380,000

SAVE -Rp 216,667
Rp 596,667

1. Oil and moisture balance

Moisturizing emulsion that restores oil and moisture balance in dry, rough skin to make it youthful-looking and clean.

2. Keeps skin clean

Contains Bio-Dusali and fermented seaweed that grows in extreme conditions, energizing skin and restoring healthy skin turnover; hyacinth extracts help skin flush out heavy metals, pollutants, and other harmful substances so that skin stays clean and moisturized. 

3. Keeps skin moisturized and healthy

Contains jojoba oil, a substance with properties similar to skin’s natural moisturizing barrier, and nutrient-rich royal jelly extract that moisturizes taut, dry skin, giving you a healthier appearance.

What's In The Box Here:

  • Balancing Emulsion Moisture
  • Water Bank Eye Gel 1ml
  • Water Bank Essence_EX 10ML
  • Water Bank Moisture Cream 1ml

Water Essential Activator™ keeps moisture balance and retains moisture evenly for long hours.

Laneige was born in 1994. Behind the label, Laneige means “snow in French”, for the beauty of women in their 20s with the keywords of honesty, intellectuality, activeness, and harmony. Laneige helps to complete women and achieve the radiant, dewy skin women’s have always longed for.

Based on the concept of creating sophisticated beauty of modern women through advanced science, Laneige became the leading trendy cosmetic brand of Korea for the New Millennium. Laneige pursues happy and trendy youth and is dedicated to creating the skin that is renewed and reborn every day.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

32 of 33 reviewers recommend this product

24
1
8
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (33)

Silviana Antheia

Silviana Antheia

75 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Harganya emang tergolong gak affordable ya makanya aku coba yg travel sizenya sja. Ini bikin kulit aku lembab aja dan kenyal pagi paginya. Aku jg biasa pake ini sblum make up biar agak lebih nempel gtu.

Repurchase this product? Maybe

shulbita raiba

shulbita raiba

170 Reviews | See all User's reviews

3 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Texturenya lembut bgt! Cepet nyerem. Ga cair tp ga kayak gel juga, jadi kayak apa yaa, pas gitu deh. Kalo abis pake ini muka jadi lebih lembab. Intinya kenyel gitu.

Repurchase this product? Maybe

Amy Mukaromatun

Amy Mukaromatun

28 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Produk ini semacam toner susu, dipakai setelah skin refiner gitu, dipakai gampang nyerap dan bikin kulit lembab. Buat yang kulit kering banget kek aku ini rekomen banget pake ini karena kadang aku males pake pelembab jadi kalau semisal aku mau make up an aku cuma pakai skin refiner sama ini doang, berasa kayak primer aja ya wkwkw. Penggunaan di malam hari setelah 2 step ini aku lanjut pakai serum kadang pake cream malam kadang engga. Kombinasi skin refiner sama Balancing Emulsion Moisture ini duo perfect buat step awal untuk kulit kering

Repurchase this product? Yes

Astrid Larasati

Astrid Larasati

16 Reviews | See all User's reviews

29 September 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Emulsion terbaikkkk !! Nggak buat oily, malah kayak lembab waktu bangun tidur. Saya pakai varian laneige lain, tapi ini menurut saya emulsion terbaik. Wanginya lembut, tidak menyengat. Tekstur gel agak cair, dipakai langsung meresap dan lembab. Tidak terasa lengket dan yang penting paginya nggak oily. Salah satu produk unggulan laneige. Love love..

Repurchase this product? Yes

Dewi Rahmayanti

Dewi Rahmayanti

117 Reviews | See all User's reviews

15 September 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Always love dengan wangi laneige, entah kenapa laneige tuh wanginya khas banget menenangkan sekali. Tekstur dari product ini agak kental warnanya putih susu. aku suka pakai ini dengan rangkaian moisture yang lain. ini bagi ku sangat melembabkan, abis pakai ini muka kaya kenyel2 dan meskipun teksturnya itu kental tp mudah menyerap di kulit. tp harganya ahahah mahal guys. sedih akutuh

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE