Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Eye gel containing natural bilberry extracts that alleviate stress in skin around the eyes and provide moisturizing effects that can last up to 24 hours

What's In The Box Here:

  • Water Bank Eye Gel 25ml
  • Water Sleeping Mask 4ml (Sacheet)

Vitamin and nutrient gel for the eyes, 24-hour moisturizing eye gel for stressed skin around the eyes.

Laneige was born in 1994. Behind the label, Laneige means “snow in French”, for the beauty of women in their 20s with the keywords of honesty, intellectuality, activeness, and harmony. Laneige helps to complete women and achieve the radiant, dewy skin women’s have always longed for.

Based on the concept of creating sophisticated beauty of modern women through advanced science, Laneige became the leading trendy cosmetic brand of Korea for the New Millennium. Laneige pursues happy and trendy youth and is dedicated to creating the skin that is renewed and reborn every day.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

165 of 191 reviewers recommend this product

Yes
100
No
33
Maybe
58
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (191)

Indah Oktaviana

12 Reviews | See all User's reviews

14 November 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

aku pake ini udah cukup lama karena emank enak di pake nya.. gag lengket, cepat meresap kulit kantong mata aku.. bagus nya pake ini sebelum ada kerutan soal nya klo udah ada kerutan emank susah untuk hilangi nya.. cuma klo untuk kantong mata yg hitam produk nya ini cocok di aku.. pokok nya love it laneige...

Repurchase this product? Yes

nita oktaviani

Nita Oktaviani

10 Reviews | See all User's reviews

14 November 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Eye gel dari laneige water bank ini sangat lembut, wanginya menenangkan dan membuat kulit bawah mataku yang lelah menjadi segar. Tidak berat saat dipakai.

Repurchase this product? Maybe

Lidya Natalie

Lidya Natalie

12 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Teksturnya enak dan lembut untuk area mata yang tipis dan sensitif. Efeknya melembabkan saja, selebihnya tidak mengurangi garis halus ataupun mata panda. Overpriced.

Repurchase this product? No

nikmatul jannah

nikmatul jannah

114 Reviews | See all User's reviews

13 November 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

suka sama packagingnya lucu sih hehehe. aku nyoba pake ini karna dark circle aku parah banget dan daerah sekitar mata aku tuh keriput. aku baru make ini sekitar 1 bulanan sih & ygang aku notice untuk efek mencerahkan (?) kayanya belum ada. cuman emang melembabkan banget jadi tekstur bawah mata aku agak lebih baik kelihatannya sih.

Repurchase this product? Maybe

Annisa iqlima Putri

Annisa iqlima Putri

51 Reviews | See all User's reviews

12 November 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Pake ini enak tekstur nya kayak lebih cair gitu deh dan pas dipake ke area mata jadi dingin dan lebih rileks apalagi kalau kamu pijet juga dibagian mataa. Oiya dia bikin kerutan pada mata berkurang lohh

Repurchase this product? Yes

SEE MORE