Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 157,500

-25%
Rp 210,000

Demand perfection! For that fresh dewy glow that lasts, the NYX Professional Makeup Setting Spray - Dewy is lightweight and comfortable while working hard to make sure your makeup stays put.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

38 of 40 reviewers recommend this product

27
3
10
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (40)

Yunita sulastri Isharianty marbun

Yunita sulastri Isharianty marbun

74 Reviews | See all User's reviews

8 October 2018

1.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Face mist dari nyx ini kurang begitu suka kar3na wanginya terlalu alkohol dan juga tidak menyegarkan wajah..biasa aja sih utk produk ini sayang banget ya dgn harga mahal hasilny kurang bagus

Repurchase this product? No

Nindya Sari

Nindya Sari

22 Reviews | See all User's reviews

1 September 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini setting spray pertamaku. Pilih yg dewy finish ini karena kulitku cenderung kering. Setelah beberapa kali nyoba yaa hasilnya lumayan lah, bikin makeup lbh nempel gitu. Tp untuk repurchase mgkn engga dl ya, mau nyoba yg lain dl.

Repurchase this product? Maybe

Widayati Kusumaningrum

Widayati Kusumaningrum

22 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Wahhh!!! Harus beli sih ini, jadi aku beli ini buat kalo make up wisuda karena foundationnya yang matte dan semua2nya serba matte takutnya ntar muka jadi kayak donat tepung. Akhirnya beli ini. Dan belum sempet make kalo pas pake foundation sih, cuma make pas bedakan doang dan tiba2 kata temen "kok mukanya glowing banget sih" dan yaa bedakan doang tapi mukanya dewy flawless seharian gitu. wagelasihh kalo gini ga nyesel beli, jadi penasaran kalo di pake pas full make up bakal gimana.

Repurchase this product? Yes

Chyntia Anesia

Chyntia Anesia

18 Reviews | See all User's reviews

27 August 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Setting spray dari nyx ini bagus banget ngeset semua make up yg kita pakai dan tahan lama. Buat aku yg kulit combinasi pakai yg dewy masih nyaman2 aja dan bkin muka tuh kliatan lebih fresh gtu.

Repurchase this product? Yes

Theola Margareth

Theola Margareth

19 Reviews | See all User's reviews

26 August 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku suka ya sama ini hasil akhir beneran matte dan kalian gaa akan kecewa sama hasilnya ditambah wanginya aku suka ya dan harganya juga masih pas untuk kantong anak kuliahan

Repurchase this product? Yes

SEE MORE