Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Demand perfection! For that fresh dewy glow that lasts, the NYX Professional Makeup Setting Spray - Dewy is lightweight and comfortable while working hard to make sure your makeup stays put.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(103)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(231)

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 300,000

More Options

(66)

NYX Professional MakeUp

Ombre Blush

Rp 180,000

More Options

(176)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(348)

NYX Professional MakeUp

Slim Lip Pencil

Rp 100,000

More Options

(18)

NYX Professional MakeUp

Away We Glow Eyeshadow Palette

Rp 300,000

More Options

(5)

NYX Professional MakeUp

Suede Matte Lipstick

Rp 125,000 -
Rp 175,000

More Options

(2)

NYX Professional MakeUp

Gotcha Covered Concealer Pencil

Rp 185,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Nofilter Finishing Powder

Rp 225,000

More Options

(9)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

119 of 125 reviewers recommend this product

Yes
84
No
13
Maybe
28
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (125)

Grace Haydi

Grace Haydi

32 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

setting spray yang pertama aku coba dan sampai sekarang aku masih make karna bikin makeup lebih tahan lama dan dewy look. tekturnya yang kaya air dan mudah kering dengan packaging yang simple dan tinggal semprot. #soco #socobox #sociollabox #giveaway

Repurchase this product? Yes

Resta Damayanti

99 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Setting spray pertamaku. Wkwkwk cobain gara-gara penasaran reviewnya bagu bagus. M untuk wanginya ku kurang sukak, ttapi ini hasilnya memang bagus bikin kulit dewy glowing dari dalem gituuu. Dan harganya gak terlalu mahal. Love it💕

Repurchase this product? Maybe

gema maulida

gema maulida

70 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

nah kalo yang ini bikin finish look make up kalian dewy. lebih glowy dan tidak matte. kalo aku lebih suka yang ini karena ngebikin muka jadi glowy dewy smooth

Repurchase this product? Yes

Istiqari Silma Arifah

Istiqari Silma Arifah

22 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

settinh spray kesukaan aku selain yg matte karna bener2 bisa tahan makeup banget apa lagi buat kulit combi masih bisa banget, kesan dewy nya juga natural ga yg basah banget, tetep dari harga sih lumayan tapi worth to buy

Repurchase this product? Yes

Zharfani Mumtaz

223 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Setting spray nya bagus banget sihh, dia bikin makeup aku lumayan tahan lamaa jugaa. Kalo udah dipake hasilnya jadi dewy gitu muka kita. Aku suka sihhhh

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE