Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Setting Spray - Dewy yang membuat make up tahan lama dan mudah digunakan!

Untuk mendapatkan tampilan bersinar menawan yang tahan lama, gunakan NYX Professional Makeup Setting Spray - Dewy yang terasa ringan tetapi dapat diandalkan untuk memastikan make-upmu tetap prima.

Cara Penggunaa :

Semprotkan ke wajah dengan jarak 15-20 cm

Ingredients :

Water / Aqua / Eau, Alcohol, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Niacinamide, Sodium Salicylate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Mahonia Aquifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Phenoxyethanol.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

SALE

NYX Professional MakeUp

Ramadhan Ready! Exclusive Bundle

Rp 465,000

SAVE Rp 244,000

Rp 221,000

20%

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

SAVE 20%

Rp 96,000

More Options

(4011)
20%

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

SAVE 20%

Rp 168,000

(632)
20%

NYX Professional MakeUp

Total Control Mesh Cushion Foundation

Rp 330,000

SAVE 20%

Rp 264,000

More Options

(166)
15%

NYX Professional MakeUp

Ultimate Edit Petite Shadow Palette

Rp 180,000

SAVE 15%

Rp 153,000

More Options

(4)
20%

NYX Professional MakeUp

Sculpt & Highlight Face Duo

Rp 195,000

SAVE 20%

Rp 156,000

More Options

(14)
20%

NYX Professional MakeUp

Pigment

Rp 130,000

SAVE 20%

Rp 104,000

More Options

(6)

NYX Professional MakeUp

Cant Stop Wont Stop Set 3

Rp 415,000

20%

NYX Professional MakeUp

Nofilter Finishing Powder

Rp 225,000

SAVE 20%

Rp 180,000

(15)
20%

NYX Professional MakeUp

Velvet Matte Lipstick

Rp 125,000

SAVE 20%

Rp 100,000

(37)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

173 of 182 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.4/5

Packaging 4.4/5

Texture 4.5/5

Value for Money 4.1/5

Yes
118
No
23
Maybe
41
WRITE A REVIEW

User Photos

SEE ALL
11
PHOTOS

Grisanti Suherman

Jenis Kulit : 

7 May 2019

Purchased at Sociolla

5.0

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Aromanya menyengat. Setelah di spray sampe muka basah kuyup terus ditunggu sampe kering, hasilnya wajah jadi kelihatan lebih sehat. Bukan untuk acara outdoor. Makasih ya sociolla

Repurchase this product? No

Desi Setianingsih

Desi Setianingsih

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Kering

30 April 2019

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

setting spray kesukaan aku, meskipun harganya yang lumayan mahal tapi sangat worth it sama kualitasnya, wanginya enak dan mudah menyerap bikin makeup kita tahan lebih lama dan juga bikin makeup kita kelihatan halus dewy gitu

Repurchase this product? Yes

Aan Syahriani

Aan Syahriani

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

19 April 2019

Purchased at Sociolla

4.8

  • Effectiveness5/5

  • Packaging4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

OMG how to actually give this one a review? LOL this is my favorite setting spray so far, its not that expensive and doing its job just great. I have an oily skin but this dewy version didn’t make my face looks wet LOL for me its like a natural finish. Must try and worth the moneyyyy

Repurchase this product? Yes

Ayu Indraswary

Jenis Kulit : 

16 April 2019

Purchased at Sociolla

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

If you want dewy finish look, this product is a must! Setelah dispray ke wajah, langsung bikin makeup kamu dewy look dan bikin makeup set plus tahan lama

Repurchase this product? Yes

Nadya Geraldine

Jenis Kulit : 

22 March 2019

Purchased at Sociolla

3.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging3/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

Pertama kali pakai setting spray ini ke festival musik outdoor di Jakarta yang super panas. It worked! Dia berhasil menahan make up 3-4 jam di bawah matahari, dan setelah beberapa pemakaian berikutnya di dalam ruangan, dia bisa bikin make up stay hampir seharian. Tapi yang kulitnya berminyak mungkin akan lebih suka versi matte nya karena yang ini bikin kulit glowing banget dan kurang menahan minyak. Packagingnya biasa aja sih, tapi spritz nya menurutku kurang menyebar, jadi harus hati-hati nyemprotnya.

Repurchase this product? No

SEE MORE REVIEW