Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:

Pick your favorite Free product sample and earn Beauty Points at checkout

Continue shopping

Rp. 129,000

RESULTS:
Infused with French Mountain Water, skin feels refreshed after removing makeup. It Cleanses, Removes Makeup & Soothes skin. No Oil, Fragrance and Ethanol.

TEXTURE:
Watery texture, skin is left clean, pure, and refreshed.

USAGE:
Apply the product to a cotton pad and gently wipe the face, eyes, and lips in circle gesture. No rubbing nor rinsing required.

For Oily/Combination Skin. Suitable for Sensitive Skin.

L’oreal company was founded by Eugene Schueller in France since 1909. L’oreal not only concetrating on makeup but also hair care, skin care, and fragrance. L’oreal currently markets over 500 brands and many thousands of individual products in all sectors of the beauty business.

Present in more than 120 countries, L'Oréal Paris grew from a philosophy: to innovate and offer the highest quality products at the best price for the number of consumers as much as possible. The philosophy that stems from research in their laboratories and their desire to make professional expertise to be affordable.

Rating & Reviews

Viviyana o
8 May 2017

Biasanya emang suka pake produk micellar water untuk bersihiin makeup. Berhubung bioderma mahal banget, lagi nyari nih produk murah dan nemu deh produk loreal ini.
Waktu cek di sociolla lagi diskon, asik banget dan pas nyoba untuk bersihiin makeup, hasilnya gak beda jauh sama bioderma.
I love it :')

  • 3 out of 3 people found this review useful.

Annisa P
18 March 2017

produk ini bagus banget buat ngehapus makeup.. tapi gak cuma buat ngehapus makeup aja, bisa juga dipakai sebagai toner. untuk kulit berminyak, produk ini bagus banget untuk dicoba. tapi kalau kalian mau menghapus makeup yang waterproof agak susah, harus ada effort buat ngehapusnya :)

  • 2 out of 2 people found this review useful.

Ulfa A
19 June 2017

L'Oreal Micellar Water ini ajaib. Membersihkan make up dalam sekejap dan nggak perih untuk di daerah sekitar mata. Teksturnya sama dengan air, jadi nggak repot kalau bersihin muka, cukup dengan one step cleanser L'Oreal Micellar water..

Please Login/ Register To Write Your Review

Write a review

Micellar Water - Refreshing

Micellar Water - Refreshing

Write a review