Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Cetaphil DailyAdvance® Lotion is designed for all-over body use - head to toes. It is fast acting, long lasting and great on even the toughest, extra-dry skin.

• Instantly replenishes, hydrates and protects dry, sensitive skin for 24 hours, leaving it soft and smooth

• Formulated with a unique combination of five key moisturizing ingredients, this luxurious lotion is perfect for daily use

• Clinically proven to hydrate and moisturize for a full day

• Non-greasy, fragrance-free

Originally dubbed "Cetaphil Cleansing Lotion," the first product was invented by a pharmacist in 1947 for dermatology needs. In its early years, Cetaphil Cleansing Lotion was only available from select pharmacists but quickly became a highly recommended product by dermatologists, pediatricians, and other healthcare professionals for common skin conditions. Due to consumer demand, more drugstores began selling the increasingly popular cleanser and by the 1980s it was available at all major retail stores across North America.

Cetaphil® Gentle Skin Cleanser still uses the original formula developed in 1947. It remains in high demand, with about one bottle sold every minute - proving the popularity of our Gentle Power!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

5 of 5 reviewers recommend this product

Yes
1
No
1
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (5)

Tiffany Evans

23 Reviews | See all User's reviews

9 November 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Cetaphil best sellerrrr cuman harga emang kurang bsa dijangkau sama beberapa org. Tp kualitas nya jga kurang cocok di saya. Saya kurang merasakan lembab nya muka ketika pakai. Mungkin dia ga cocok di kulit saya.

Repurchase this product? Maybe

Nabila Nur Oktaviani

Nabila Nur Oktaviani

34 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

siapa yang setuju ini bagus banget buat kulit kering? aku! aku! aku! yaps. aku rekomendasiin bgt produk ini buat yg kulitnya super kering kaya aku. ntah kenapa aku juga bingung kaki aku tuh kering parah banget sampe ngelupas gitu dan pas nyoba produk alhamdulillah lembab dan gak lengket sama sekali di kulit.

Repurchase this product? No

Syafika Azmi Bastian

Syafika Azmi Bastian

21 Reviews | See all User's reviews

7 November 2018

3.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beli ini karena kulit tangan kaki lagi kering parah. Dan yah, seperti klaim mereka. Melembabkan parah! Teksturnya ringan dan mudah menyerap. Gak repurcase karena mahal gila wkwk

Repurchase this product? Maybe

Anggi Putri

Anggi Putri

64 Reviews | See all User's reviews

28 October 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku biasanya pakai lotion ini setelah menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser. Lotion ini gak memiliki wangi-wangian gitu karena emang ini klaimnya fragrance - free. Lotion ini cepat meresap, gampang diratain dan gak lengket sama sekali. Setelah pakai ini kulit berasa halus dan lembab.

Repurchase this product? Maybe

Sheila Surya

Putri Kusumawardani

14 Reviews | See all User's reviews

14 December 2017

0.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Penyelamat kulit kering banget ini, praktis karena bisa dipakai untuk melembapkan tangan dan kaki juga. Bikin kulit jadi lembut dan gak kering. Praktis dibawa buat traveling, dan saat cuaca yang tidak menentu, karena biasanya ngaruh ke kulit dan jadi kering banget.

Repurchase this product? Yes