Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

A water base remover that dissolves all traces of makeup. Soft formula, gentle for skin without leaving the oily feel. For all skin types.

Make Over is a professional leading cosmetics brand founded in 2010. Make Over always commit and offers you a high quality, in order to fullfil customer expectation. With a wide rage of products and many choice of intense colors, Make Over is very suitable provide bold and edgy look that makes women more confident.

Through the brand statement "Beauty Beyond Rules", Make Over believe that beauty without limits and rules. Everyone is free to express and display personal uniqueness through Make up to remove the uniqueness of each individual who is not limited by the standard - conventional standards.

PRODUK LAIN DARI Make Over

Make Over

Intense Matte Lip Cream

Rp 63,000 -
Rp 78,750

More Options

(3069)

Make Over

Multifix Matte Blusher

Rp 125,000

More Options

(118)

Make Over

Cliquematte Lip Stylo

Rp 115,000

More Options

(417)

Make Over

Riche Glow Face Highlighter

Rp 157,000

(251)

Make Over

Ultra Hi-Matte Lipstick

Rp 89,000

More Options

(816)

Make Over

Creamy Lust Lipstick

Rp 75,000

More Options

(374)

Make Over

Eye Shadow Palette 10gr

Rp 195,000

More Options

(32)

Make Over

Silky Smooth Translucent Powder

Rp 120,000

More Options

(916)

Make Over

Blending Brush

Rp 47,000

More Options

(21)

Make Over

Liquid Lip Color

Rp 75,000

More Options

(480)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

5 of 6 reviewers recommend this product

Yes
2
No
2
Maybe
2
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (6)

nerisa ahmad

68 Reviews | See all User's reviews

16 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

packagingnya imut banget dan enak diabwa pergi karena dia bentuknya kecil, mampu mengangkat atau memebrsihkan makeupku dengan baik meskipun untuk makeup waterproof perlu beberapa kali usap

Repurchase this product? Yes

Amanda Disa Carissa

Amanda Disa Carissa

109 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ini botolnya kecil jadi hemat space kalo dibawa bawa. Terus lumayan membantu bersihin make up tapi untuk make up yang berat atau waterproof perlu di usap berkali kali. Dan ga bikin wajah kayak ketarik gitu

Repurchase this product? Maybe

Nuturi Sembiring

17 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

Purchased at Sociolla

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Packagingnya suka, bisa angkat sisa sisa make up dengan baik juga. Over all okelah, tapi aku masih suka sama micellar waternya garnier atau nivea dibanding yang ini

Repurchase this product? Maybe

Sulasmi lasmi

94 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

produk ini benar benar bagus, membersihkan makeup dengan maksimal walau tidak cukup hanya dengan sekali usap, tapi saya merasa benar benar terbantu, wajah pun tidak kering setelahnya

Repurchase this product? Yes

Emma Enggar

Emma Enggar

103 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

remover ini cocok banget untuk mengahpus make up baik yang ringan. ga harus dikocok dulu sebelum dipakai, untuk membersihkan yang waterproof perlu berkali-kali usap. kalo kena mata agak pedes.

Repurchase this product? No

SEE MORE