Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

Free Sample

  • Ditujukan untuk noda hitam, mata bengkak dan garis-garis halus
  • Dengan tekstur tidak lengket, krim menyerap dengan cepat ke dalam kulit
  • Cocok untuk semua jenis kulit
HOW TO USE

Oleskan dengan lembut di seluruh daerah mata.

For over 140 years, Shiseido has defined the concept of beauty and spread its knowledge and power onto the world. Heralding an army of devoted followers, we feel that by inspiring empathy, beauty can become a positive force in the world, and guide the next generation boldly into the future.

We love to find beauty and share it. We believe that beauty goes deeper than what is visible to the eye-beauty is sensitive to nature, the climate, light and color, all five senses, and the many intricate details of life itself.

We find beauty all over the world; We find beauty through R&D. We find beauty in science and art. We find beauty in the relationships we have, in the products we make and in how we engage with the world.

At Shiseido, beauty is not an image, it is a feeling and when it is shared, we imagine a world that is, quite simply put, better. We appreciate beauty in diversity and throughout all of humankind. We realize there is still unpleasantness to be found, so we see beauty as an antidote, a place to retreat, a feeling worth sharing – we believe beauty is the unifying source. Shiseido. Sharing beauty since 1872.

PRODUK LAIN DARI Shiseido

Shiseido

Perfect Rouge

Rp 390,000

(4)

Shiseido

Pureness Case

Rp 135,000

Shiseido

Case D For Powdery Foundation

Rp 220,000

(2)

Shiseido

Men Moisturizing Recovery Cream

Rp 620,000

(1)

Shiseido

Luminizing Satin Eye Color

Rp 385,000

More Options

Shiseido

Full Lush Multi Dimension Mascara - BK901

Rp 540,000

Shiseido

Perfect Mascara Full Definition

Rp 410,000

(6)

Shiseido

BB For Sports

Rp 550,000

More Options

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

3.8

2 of 3 reviewers recommend this product

Effectiveness 3.7/5

Packaging 4.3/5

Texture 4.0/5

Value for Money 3.0/5

Yes
0
No
1
Maybe
2
WRITE A REVIEW
Lusia Ningsih

Lusia Ningsih

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi

19 December 2018

3.5

  • Effectiveness3/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money3/5

Ini aku gunain buat bagian mata gara gara mata panda ku. Mnurut ku ga keliatan hasilnya. Waktu di aplikasikan ga lengket, enak di gunain. Harganya cukup mahal buat anak sekolah

Repurchase this product? No

Diah Ariesa

Diah Ariesa

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

13 December 2018

4.2

  • Effectiveness4/5

  • Packaging5/5

  • Texture5/5

  • Value for Money3/5

Eye cream ini juga belum bisa ngilangin dark circle, cukup ngelembabin, wanginya biasa aja si, tapi waktu pakai emang pertama kali perih gitu. Garis-garis halus juga bisa sedikit ilang si, ini gampang nyerap juga.

Repurchase this product? Maybe

dea amanda

dea amanda

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi

17 June 2018

3.5

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture3/5

  • Value for Money3/5

produk ini cukup worth it sih menurut ku buat bantu ngebentuk mata fungsinya hampir sama kayak conclear mata dan bisa juga di jadiin primer sebelum pakai eyeshadow di kelopak mata so far sih bagus bagus aja harganya juga ga terlalu mahal menurut ku karna bisa dijadiin banyak fungsi.

Repurchase this product? Maybe