Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

All skin type: Natural ingredient moistruizer that can penetrate into your inner skin. Lighter Moisturizer

HOW TO USE:

Pump 2x onto your palm, apply essence on your face evenly.

Size: 130 ml.

Sarange is an original cosmetic and skin care brand from Korea which formulated specially to enhance the beauty of your skin.
Sarange brand expresses the beauty of love and affection within each personality.
Sarange sincerely cares toward your beauty. Sarange products are made by laboratory checked and approved natural grown ingredients. Sarange also manufactured by a team of highly specialist expert and proven to be a successful cosmetics that we are proud of.
Sarange will bring forth a new face in natural beauty. A beauty that only Sarange’s individual treasured.
Thank you for choosing us. Sarange!​

PRODUK LAIN DARI Sarange

Sarange

Maxy Beauty Blender

Rp 80,000

More Options

(30)

Sarange

Yeonin Pearl Powder and Creamy Concealer

Rp 249,900

(12)

Sarange

Natural Beige BB Cream: Triple Crown

Rp 349,900

More Options

(41)

Sarange

Maxy Snow Natural Whitening Cream

Rp 165,000

More Options

(16)

Sarange

Taraoseyo Volume Curl Mascara

Rp 99,900

(12)

Sarange

Eye'M Pro: Auto Gel Liner Black

Rp 99,900

More Options

(2)

Sarange

Jagiya Natural Phyto Whitening Cream

Rp 299,900

(1)

Sarange

Eye'M Fine: Liquid Pen Liner Black

Rp 99,900

More Options

(7)

Sarange

Bogosipo Natural Finisher Pact

Rp 269,900

More Options

(7)

Sarange

Dreamy Matte Lipstick

Rp 99,900

More Options

(13)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

8 of 11 reviewers recommend this product

Yes
4
No
2
Maybe
5
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (11)

Endah Puspita

Endah Puspita

333 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Emulsion ini biasanya saya pakai setelah membersihkan wajah dan memakai toner. Klaimnya sih bisa memutihkan. Tapi di saya tidak terlalu berpengaruh. Entah mungkin karena saya pakainya kurang lama dan kurang rutin.

Repurchase this product? Maybe

Amelia Yossi

Amelia Yossi

114 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku suka banget produk skin care whitening contohnya sarange yeppeun natural phyto whitening emulsion. Buat wajah aku cerah lembut berseri seri kayak cewek korea hihi

Repurchase this product? Yes

Khori Anna

17 Reviews | See all User's reviews

1 November 2018

3.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

texture nya enak diaplikasikan diwajah, wanginya segaarr, tapi selama pemakaian hampir 1 botol belum ada perubahan texture kulit, mungkin karna aku pakai ga dibarengi rangkaian yg lain kali ya.

Repurchase this product? No

Tri Rahmawati

Tri Rahmawati

191 Reviews | See all User's reviews

8 September 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Asli ini enak banget.. kemasannya kelihatan mewah.. nggak bau aneh aneh nggak lengket juga. Cepet meresap nya. Ngehidrasi kulit banget suka deh aku...

Repurchase this product? Yes

Sheila Irlanda Putri

2 Reviews | See all User's reviews

31 August 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

NY FAVORITE EMULSION EVER! Cepet banget nyerapnya, tapi kalau untuk kulit kombinasi kaya aku baiknya dipake malem aja karena bakalan oily banget. Tapi pas aku pake di pagi hari, dia ga bikin kulitku oily sih. Aku lebih suka make dia di malam hari. Dipake bareng tiga rentetan skincare lainnya, makin mantul kulitku. 😊

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE