Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

The very FIRST step to your skin care regimen. Back to the Basics, a Stepping Stone to a Healthier and New Skin. Contains 80% Fermented Yeast Concentrate, which absorbs into skin instantly to energize your skin. Also contains Niacinamide, a Vitamin B3 component, to improve skin elasticity, enhance skin barrier function, and revive skin tone and texture. DN-Aid, made from Cassia-Alata Extract, provides vitality to aging skin, protects DNA from aging caused by UV rays, and promotes restoration of damaged DNA. THE FIRST TREATMENT ESSENCE improves fine lines and skin tone. The miracle water hydrates, restores, rejuvenates, and gives you a glowing complexion. 

Missha is a South Korea-based skincare and cosmetics manufacturer, retailer and a franchise business. Missha products range from makeup, skin care, to body and hair products.

Missha is known for making high quality, with lower cost products similar to some expensive brands. For example, Missha Time Revolution The  First Treatment Essence is a well known competitor of luxury brand essence SK-II, and Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule is for Estee Lauder Advanced Night Repair.”

 

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Linda Tiffany

3 Reviews | See all User's reviews

17 November 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Diskon membuat produk ini menjadi terjangkau dan setelah pemakaian kurang dari dua minggu (rutin: pagi & malam) ampuh dalam mencegah acne yang meradang dan mengurangi jumlah komedo yang timbul (tapi saya masih tetap ada komedo dan acne yg kecil2). Selain itu, produk ini memberikan efek mencerahkan kulit yang kusam.

Repurchase this product? Yes

Nibras Fadhlillah

Nibras Fadhlillah

4 Reviews | See all User's reviews

8 November 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Ketika ga sanggup buat beli FTE nya SKII, FTE Missha ini bisa jadi dupe nya banget dgn harga yg jelas lbh murah (apalagi kalo diskon). Begitu dipake kulit berasa seger dn lembab. Saking bagusnya bahkan udh repruchased lagi

Repurchase this product? Yes

vely putri

vely putri

76 Reviews | See all User's reviews

6 November 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

essence fav nih,karena bikin wajahku brightening seketika,cair gak lengket dan pas di apply di wajah adem gitu dan cepat meresap,btw ini kata nya dupe nya SK II,worth it sih walaupun agak lumayan harganya tapi oke banget💯😘

Repurchase this product? Yes

Wiwi Kusmiati

Wiwi Kusmiati

68 Reviews | See all User's reviews

6 November 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

essence favorite aku setelah SKII, harganya lebih murah dari SKII dan formula nya ga jauh beda, kulit aku jadi super kenyal dan mencerahkan. Wangi nya juga aku suka banget

Repurchase this product? Yes