Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

A multi-targeted, multi-sensorial quick results brightening treatment for radiant, youthful-looking skin. 

Powerful and innovative multi-brightening complexes help to create the brightest, lightest, and most luminous skin possible. The TEAOXI® technology is white birch leaf that delivers natural betulin, betulinic acid, and ellagic acid to create an improved, color-balanced skintone. WhiteEnergy™ is a brilliant fusion of powerful natural actives to create intense, bright, and even results. Flashlucent™ is a combination of skin translucency optimizers featuring three levels of exfoliation to drive ingredients into the skin for a luminous, younger-looking complexion. Reflectrum™ is a blend of brightening ingredients boosted with diamond photoluminescence to increase the reflecting level of the skin and make it appear radiant and more attractive. It’s designed for instant and extended results for men and women of all ages, skin types, and skintones. 

size : 50 mL

GLAMGLOW® was founded by Glenn & Shannon Dellimore in 2010 exclusively for backstage and professional use in Hollywood’s Entertainment, Music, Fashion & Award industries. In 2011, GLAMGLOW® was made available for retail and took the world by storm in the months that followed. Distribution has now increased to 88 countries with over 6,500 Luxury Retail Stores, Spa Back-Bars, Luxury Hotels, Airlines, and Cruise Lines.

PRODUK LAIN DARI Glamglow

Glamglow

Bubblesheet™ Oxygenating Deep Cleanse Mask

Rp 185,000

More Options

(3)

Glamglow

Galacticleanse™ Hydrating Jelly Balm Cleanser

Rp 665,000

More Options

(4)

Glamglow

Powercleanse

Rp 575,000

(4)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

31 of 35 reviewers recommend this product

Yes
18
No
5
Maybe
12
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (35)

Resta Damayanti

100 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Best ever masker i've ever try. Sekali pakai dan hasilnya langsung kelihatan. Teksture maskernya juga gamoang dibaurin ke seluruh wajah dan pas bilas tadaaaa wajah jadi cerah dan super halussss. Belom pernah nemu masker sebagus ini. Wanginya juga enakeun seger gituu. Parah sih glamglow. Cuma satu kurangnya, mahal wkwwk

Repurchase this product? Maybe

Febby Ferdianty

Febby Ferdianty

84 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

walaupun mahal, harga masker ini sesuai banget sama hasil yang kita dapetin. dia bisa bikin wajah kita jadi cerah seketika cuma dalam 1-2 kali pemakaian, setelah pake ini wajah jadi terasa lembut, halus dan kenyal. dia wanginya juga enak bangeett!

Repurchase this product? Maybe

Aulia Azizah

Aulia Azizah

55 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

3.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Baunya enak, gampang diratain, ada butiran yang bisa sekalian dijadiin exfoliator, dan setelah dibilas muka jadi cerah banget kayak senter wkwk dan muka juga kerasa bersih. Tapi untuk harga segitu, rasanya masih banyak deh masker dengan harga yang lebih murah tapi ngasih efek yang sama

Repurchase this product? Maybe

Esa Noviana

Esa Noviana

215 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.5

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Sungguh senang akat senang wkwkkwk ini fix sih bagus banget gila ga bohong dan jangan takut dengan harga yang mahal tapi ini bagus bangun buat wajah jadi fees banget banget banget

Repurchase this product? Yes

Agatha Magdalena Yohana Wijaya

Agatha Magdalena Yohana Wijaya

45 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

maskeran buat brightening aku memilih ini cocok buat semua umur sampai mama aku juga suka, very reccomend walaupun harganya lumayan mehong tapi tidak membohongi hasil , cerah langung dan cocok buat semua tipe kulit , buat kulit sensitive seperti aku juga cocok , Love bgt

Repurchase this product? Yes

SEE MORE