Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Containing a high level of Pitera™ with unique MoistureLock Complex in fine particles that can penetrate through your makeup and lock in moisture, the SK-II Mid-Night Miracle Essence hydrates your skin. It also has a cooling agent which refreshes your skin at night after being exposed to environmental stress during the day.

Texture:

 This lightweight miracle essence spray is quickly absorbed into the skin in fine particles, even over makeup.

HOW TO USE

Spray onto skin from a distance of about 20cm as desired, with eyes and mouth closed. Can be used over makeup.

SK-II began at a sake brewery in Japan. Scientists noticed the elderly workers had wrinkled faces but extraordinarily soft and youthful-looking hands—thanks to Pitera™, a naturally derived liquid from the sake fermentation process. Since then, SK-II with Pitera™ has become a skin secret shared by actress Cate Blanchett and women around the world—it transforms the complexion’s texture, radiance, firmness, spot control, and wrinkle resilience. A leading skincare brand for more than 30 years, SK-II continues to deliver crystal clear skin through well-loved products including the Facial Treatment Essence, Essential Power Cream, and the Cellumination Essence.

Reduced price!

PRODUK LAIN DARI SK-II

SK-II

Facial Treatment Mask

Rp 225,000

SAVE Rp 119,700

Rp 105,300

(63)

SK-II

Whitening Source Derm Revival Mask

Rp 235,000

SAVE Rp 129,700

Rp 105,300

(12)

SK-II

Facial Treatment Essence 230 ml X Karan Limited Edition

Rp 2,968,750

SAVE Rp 698,950

Rp 2,269,800

More Options

(5)

SK-II

Pitera™ Welcome Kit

Rp 1,197,500

SAVE Rp 173,750

Rp 1,023,750

(40)

SK-II

Genoptics Spot Essence 30 ml

Rp 1,886,250

SAVE Rp 470,550

Rp 1,415,700

(18)

SK-II

Whitening Source Derm Brightener 75g

Rp 1,798,750

SAVE Rp 464,950

Rp 1,333,800

(2)

SK-II

Facial Treatment Cleansing Oil 250ml

Rp 872,500

SAVE Rp 182,200

Rp 690,300

(26)

SK-II

Cellumination Mask in Lotion

Rp 1,208,750

SAVE 30%

Rp 846,125

More Options

(6)

SK-II

Whitening Spots Specialist Concentrate 0.5 x 28 sachets

Rp 2,312,500

SAVE Rp 703,750

Rp 1,608,750

(1)

SK-II

Facial Treatment Gentle Cleansing Cream

Rp 1,130,000

SAVE Rp 234,300

Rp 895,700

More Options

(5)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

4 of 4 reviewers recommend this product

Yes
4
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (4)

Suci Astika

Suci Astika

253 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

3.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Mama aku pakek ini suda dua bulan.. Hasil nya terlihat seperti cerah halus.. Dan flek hitam mulai memudar sedikit . tampak beda gitu.. Wangi lembut dan enak di pakai gitu

Repurchase this product? Yes

Amelia Nanda

Amelia Nanda

90 Reviews | See all User's reviews

21 June 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

emaren itu nyobainnya mid-day miracle essence dulu. Eh suka banget, jadi beli ini. Menurutku sih sama aja produknya, yang bikin beda cuma ingredients nya ditambahin mentol buat yang ini. Jadi ada efek cooling nya di muka. Kalo aku saranin sih yang punya kulit sensitif, pakenya yang mid-day aja. Soalnya mamaku pake ini, kulitnya agak merah iritasi karena kandungan mentholnya :)

Repurchase this product? Yes

Lita yenny

8 Reviews | See all User's reviews

22 February 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Setelah seharian stress di kantor, wajah butuh releks, spray ini selalu aku gunakan sesaat sebelum tidur, efek mint nya bikin wajah lebih releks. Keesokan harinya bangun dengan wajah cerah dan glowing. Bye2 kulit kering :)

Repurchase this product? Yes

Sheila Surya

Resti Sundari

12 Reviews | See all User's reviews

18 December 2017

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Mid night miracle essence ini enak banget dipakai. Sebeneranya efek dan hasil dari produk ini sama dengan Mid Day Miracle Essence yang dikemas dalam botol transparan, Bedanya dengan yang botol transparan adalah, yang midnight ini ada sensasi dinginnya pas di muka karena mengandung menthol. Aku pakai produk ini saat menjelang tidur, bangun tidur muka seger banget. cerah n glowing.

Repurchase this product? Yes