Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Berfungsi untuk mengurangi sembab pada area mata, bisa dipakai untuk semua jenis kulit.

Keistimewaan:

Area mata yang sembab dan kusam terlihat berkurang.

HOW TO USE:

Aplikasikan pada pagi & malam hari di area mata yang sudah dibersihkan, untuk penyerapan yang lebih maksimal, simpan eye cream di lemari es sebelum pengunaan.

Key Ingredients:

  • Plant caffeine: anti puffiness (anti sembab)
  • Hyaluronic acid: anti aging ( anti penuaan dini)

NUXE was founded by Aliza Jabes that inspired by female entrepreneur, decided early on to be the mistress of her own destiny. Nuxe was discoverd in he 1990s at a small laboratory in Paris and decided to make a beauty brand which would bring together Nature and Luxury. Her philosophy: ultra-feminine skincare which would be based on a pharmaceutical approach: nature, innovation, evaluation, accessibility and sensory experience.

Nuxe laboratory has focused on developing high quality skincare products based on 5 pillars that they applied which are Nature is the vision of cosmetics, Innovation Nuxe has had its own integrated research and development laboratory since the beginning, Evaluation the product is only launched safety and efficacy are proven by accurated testing, Accessibility NUXE always aims to offer consumers high-performance products at a fair price, and Sensory experience that, day after day, inspire the beauty philosophy and provide focus for building the NUXE brand.

PRODUK LAIN DARI Nuxe

Nuxe

Nuxe Sensational Package

Rp 2,046,000

SAVE Rp 1,047,000

Rp 999,000

Nuxe

Rose Petals Gentle Toning Lotion

Rp 295,000

More Options

(48)

Nuxe

Rêve de Miel Face Cleansing and Make-Up Removing Gel

Rp 280,000

More Options

(5)

Nuxe

Prodigieux Le Parfume

Rp 490,000 -
Rp 750,000

More Options

(14)

Nuxe

Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil 100ml

Rp 620,000

(126)

Nuxe

Crème Fraîche de Beauté Serum (48h)

Rp 530,000

More Options

Nuxe

Nuxe White Serum

Rp 645,000

More Options

(3)

Nuxe

Nuxe White Daily UV Cream

Rp 508,000

More Options

(6)

Nuxe

Crème Fraîche de Beauté Enrichie Soothing And Moisturizing Rich Cream For Dry To Very Dry Skin - 50ml

Rp 500,000

(5)

Nuxe

Nuxe White Brightening Moisturizing Lotion

Rp 418,000

More Options

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

17 of 17 reviewers recommend this product

Yes
8
No
3
Maybe
6
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (17)

Leni Purwaningsih

Leni Purwaningsih

153 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Packagingnya higienis banget dalam bentuk pump. Tekstur berbentuk cream dan gampang diserap serta nggak ngasih greasy finish. Untuk efektivitas mengurangi mata panda blm terlihat, tapi produk ini cukup melembabkan.

Repurchase this product? Maybe

Melisa Harjadi

Melisa Melisa

350 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

baru pertama kali denger merk ini sih trus katanya bagus untuk ngilangin sembap gtuu, biasanya aku pake ini kalo habis begadang and it totally works well

Repurchase this product? Yes

Evi fauziah

Evi fauziah

16 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Nuxe aye cream ini teksturnya cream tapi ringan. Dipakai cuma 1 pump sudah bisa untuk 2 mata. dan awet bisa dipakai setahun. hehe.. Bagus untuk melembabkan under aye dan bisa mengurangi kantong mata. Tapi harganya memang mahal untuk eye cream ya..

Repurchase this product? Maybe

Yulianti Aji

Yulianti Aji

95 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

kalo kalian cari eyecream untuk ngelembapin aku bener bener ngerekomendasiin eyecream dari nuxe ini, aromanya yang enak bisa nenangin kita jadi kita juga relax pakenya, ditambah kasiat pelembab untuk area kulit di sekitar mata yang bener bener bekerja dengan baik

Repurchase this product? Yes

Bunga Lestari Aji

Bunga Lestari Aji

72 Reviews | See all User's reviews

3 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

buat mahasiswa tingkat akhir kaya aku kayaknya produk ginian emang jadi salah satu produk yang wajib dipunya deh, begadang karna nugas itu gabisa dihindari lagi. tapi kalau pake dia pagi paginya muka aku tug ga keliatan kusem, layu dan berkantung. itutuh sama sekali ga ata, mata kaya seger aja gitu. ditambah poruk nuxe kan terkenal sama produknya yang beraroma wangi.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE