Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Beauty Story was inspired by young girls’ creativity and spontaneity. Beauty Story love to learn more and be positive thinking and confident with what they do. They believe in freedom of self-expression by understanding every woman is different, has her own taste and continuously express themselves by their makeup and style. Beauty Story encourages young women to express their inner beauty as well as their natural beauty.  

Our products are custom-formulated with the same ingredient used in luxury make-up, also prioritized in safety with all PARABEN FREE products, dermatology tested, and are not tested on animals. Best of all, Beauty Story products retails at affordable price. We wish our customers to enjoy and play make-up with Beauty Story, express themselves confidently and look beautiful anytime, anywhere. 

LET YOUR STORY BEGIN NOW 

PRODUK LAIN DARI Beauty Story

Beauty Story

Romantic Pencil Creamy

Rp 30,000

More Options

(4)

Beauty Story

Chiffon Matte Lip Rouge

Rp 108,000

More Options

(52)

Beauty Story

Lipstick Sweet & Chic

Rp 30,000

More Options

(33)

Beauty Story

Highbrow Eyebrow Micromatic Natural Black

Rp 108,000

More Options

Beauty Story

Essential Tool - Silicone Brush Cleaner

Rp 60,000

(12)

Beauty Story

Up and Away Point Makeup Remover

Rp 14,000 -
Rp 35,000

More Options

(18)

Beauty Story

Lipstick Matte Generation

Rp 88,000

More Options

(4)

Beauty Story

Trully Mattely Liquid Eyeliner

Rp 100,000

More Options

(2)

Beauty Story

Mineral DD Loose Powder Natural New Pack

Rp 88,000

(1)

Beauty Story

Line Up Liquid Eyeliner Pen So Black

Rp 100,000

(14)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

12 of 12 reviewers recommend this product

Yes
9
No
0
Maybe
3
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (12)

Novita Atmadja

Novita Atmadja

218 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

4.2

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Beli ini karena packagingnya lucu banget dan warnanya juga cantik. Sayang dia gampang banget ngikis di pinggir2nya gitu ya. Dan aku butuh 2 layer supaya warnanya cakep, sama aplikatornya kegedean menurutku

Repurchase this product? Maybe

Nastiti Arjuwanti

Nastiti Arjuwanti

45 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

cocok banget dipake saat lagi haid karnaa luculucu bgt warnanya soft gituu huhuhu udahh gt kalo pake sekali poles pasti keliatannya kea gapake deh jadi gaakan diomelin guru kalo disekolah hehehhehe... wajibb di koleksii👋👋

Repurchase this product? Yes

ester golodya Saragih

ester golodya Saragih

49 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.8

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Produknya bagus dan juga punya segudang manfaat. sering diulas oleh para beauty blogger kenamaan tanah air karena kualitasnya yang memuaskan dengan kualitas yang tak kalah dari brand lain. yang juga menjadi perbincangan hangat para pecinta produk makeup. Pokoknya the best deh hihi

Repurchase this product? Yes

Fairuza qonita

Fairuza qonita

235 Reviews | See all User's reviews

5 December 2018

4.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Warnanya tuhh lucu lucuuu bangettt. Kalau mau keliatan warnanya harus di double layer karna kalo satu layer aja bakal ketipisan. Dan yang enaknya produk ini dia easy to peel off

Repurchase this product? Yes

Monica Aya

Monica Aya

45 Reviews | See all User's reviews

4 December 2018

5.0

    Effectiveness

    Packaging

    Texture

    Value for Money

Aku punya yg shade at first sight,warnanya nude coklat jadi pas banget sama warna kulitku. Kemasan juga bagus, tekstur halus ga menggumpal,dipakai satu lapis juga sudah bagus,ringan dan lumayan tahan lama.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE