Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE BIODERMA SAMPLES

These professional tweezers have specially designed textured tips to provide enhanced gripping of even the finest hairs.

  1. stainless steel design for long lasting performance and durability
  2. textured for enhanced gripping
  3. includes retractable styling tool and brow stencil
  4. fun multicolored design

WARNING: Keep out of reach of children. This product is not intended for use by children.

TRIM iTools was offer you with superior quality and focusing on value. iTools creates product line of 25 tools for the face, hands, and feet. iTools provide a premium packaging includes EVA side zip pouch with security closure, color hang tab, metallic print logo and clear inserts to hold products in proper alignment. With the most precise tools and premium stainless steel that would gives you the best tools to work with. 

PRODUK LAIN DARI iTools

iTools

Enamel Slant Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Rp 115,500

iTools

Slant Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Rp 148,500

iTools

Point Tip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Rp 148,500

iTools

Mini Slant & Point Tip Tweezers with Brow Stencil

Rp 148,500

(1)

iTools

Precision Grip Tweezers with Styling Tool and Brow Stencil

Rp 148,500

(1)

iTools

Fashion Fingernail Clipper

Rp 82,500

(2)

iTools

Pumice with Nail Brush

Rp 115,500

(1)

iTools

Fashion Toenail Clipper

Rp 93,500

iTools

Stainless Steel Nail Scissors with Sharpener

Rp 192,500

iTools

Stainless Steel Personal Care Scissors with Sharpener

Rp 192,500

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

1 of 1 reviewers recommend this product

Effectiveness 4.0/5

Packaging 4.0/5

Texture 4.0/5

Value for Money 4.0/5

Yes
1
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

Syahasma Yuandini

Jenis Kulit : 

1 February 2018

4.0

  • Effectiveness4/5

  • Packaging4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

udah lama mau beli itools karena harganya terjangkau banget, tapi masih ragu karena belum banyak yang review,akhirnya beli juga deh karena penasaran. pas paketnya dateng agak kecewa sih karena brush di styling tool nya kasar banget,jadi pas dipakai untuk eyebrow kerasa sakit gitu,dan aku kira tweezernya dilapisi sesuatu yang berwarna gitu,tapi ternyata full stainless steel. tapi setelah diliat liat yaa not too bad,kalau stainless steel gini juga jadi gak cepet kotor, dan waktu coba tweezernya untuk rapiin eyebrow ternyata gampang banget pakainya dan gak kerasa sakit sama sekali

Repurchase this product? Yes