Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Concealer multifungsi yang dapat diaplikasikan secara mudah dan instant.

Studio Series Radiant Instan Cover Concealer di formulasikan untuk menyamarkan bekas jerawat, kantung mata, flek hitam dan kekurangan lainnya pada wajah dan dapat di aplikasikan secara mudah dan instan.

Cara Penggunaan :

Bersihkan wajah dengan cleanser dan toner, bubuhkan concealing untuk menutupi noda di wajah, kemudian gunakan foundation

MINERAL BOTANICA COSMETICS, a line of innovative decorative and skin care products originally developed in Los Angeles, California.  With growing awareness of dangers of cosmetics laced with unsafe and potentially harmful ingredients to human and environment, we have decided to formulate our products using, wherever possible, healthier alternatives. The advancement of science and technology overall have allowed for previously impossible methods of production be made possible.

With that in mind, we have set the course for producing cosmetics that are not only safe to use but can be beneficial to our users. First, we eliminated many chemicals that are deemed to be unsafe for use. Next we went on a quest to find extracts, essential oils and naturally derived ingredients that have unique properties, things with restorative effects and benefits to its user.

MINERAL BOTANICA products are developed with highest quality ingredients, and more importantly free of harmful preservatives and chemicals. All products are manufactured under the strictest quality control in a CPKB (Indonesian Good Manufacturing Practice Equivalent) certified facility. All products undergo stability testing that exceeds BPOM (Indonesia National Agency of Drug and Food Control) guidelines and go through invitro and on skin testing. Product performance testing are done using efficacy tests to ensure they work as claimed.

MINERAL BOTANICA, where beauty knows no boundaries.

PRODUK LAIN DARI Mineral Botanica

Mineral Botanica

Acne Care Toner

Rp 28,900

(78)

Mineral Botanica

Blush On

Rp 49,900

More Options

(107)

Mineral Botanica

Body Scrub 200 gr

Rp 52,900

More Options

Mineral Botanica

Acne Care Facial Wash

Rp 29,900

(23)

Mineral Botanica

Highlight And Contour

Rp 89,900

More Options

(3)

Mineral Botanica

Studio Series Radiant Instan Cover Concealer

Rp 71,900

More Options

(9)

Mineral Botanica

Acne Care Facial Foam

Rp 28,900

(49)

Mineral Botanica

Soft Matte Lip Cream Set Series 2

Rp 157,900

(8)

Mineral Botanica

Mineral Botanica Studio Series Pro Oval Brush Set

Rp 209,900

(5)

Mineral Botanica

Brightening Masque + Charcoal Activated

Rp 59,600

(13)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

7 of 9 reviewers recommend this product

Long Wear 3.8/5

Packaging 4.8/5

Pigmentation 3.9/5

Texture 4.3/5

Value for Money 4.3/5

Yes
5
No
2
Maybe
2
WRITE A REVIEW

User Photos

Sari Erina

Sari Erina

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Kombinasi

14 March 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Long Wear4/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

Lumayan lah buat ngecover bekas jerawat di wajah yang membandel... tapi gak menutup semuanya se Di pake nya ringan Cocok buat make up ngantor sehari hari

Repurchase this product? Yes

Lia Melinda

Lia Melinda

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

25 January 2019

Purchased at Sociolla

4.0

  • Long Wear3/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation3/5

  • Texture5/5

  • Value for Money4/5

Nsksbsjsbwjwnbwjsbwjwbwjjshjbhjbbjjjnb sjsbebjwb wjbwjwhjwbw wjwjkwbwjwbwiwb jssjbwjwbwisbwiwb siwnwibwwjbwkw subwjwb sjwhisbwjsbjs sjwbwjwbwibw wjwbjwbwjwb

Repurchase this product? Maybe

Lia Melinda

Lia Melinda

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak

24 January 2019

Purchased at Sociolla

4.4

  • Long Wear3/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Warna medium beige itu udah warna tergelap yg dikeluarin mineral botanica ya, tp jujur di kulit tan ku kirain masuk, tp hasilnya malah jd abu abu :( pdhal pake foundie nya juga gak keputihan loh, jd minta tolong buat mineral botanica tambah shade yg bersahabat lagi dengan tan skin :)) Thank you!

Repurchase this product? Maybe

Aldilla Asady putri

Aldilla Asady putri

Peach Clique

See all user's reviews

Jenis Kulit :  Kulit Kering , Kulit Kombinasi , Kulit Sensitif

20 December 2018

4.8

  • Long Wear5/5

  • Packaging5/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture5/5

  • Value for Money5/5

Ini bagusss harganya juga murah packagingnya simple kuat dan gak mudah pecah apalagi bocor "Di formulasikan untuk menyamarkan bekas jerawat, kantung mata, flek hitam dan kekurangan lainnya pada wajah dan dapat di aplikasikan secara mudah dan instan" efeknya bagus sih noda ketutup tapi mata panda masih blom bisa nutup

Repurchase this product? Yes

Niki Yuniarti

Niki Yuniarti

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

17 December 2018

3.8

  • Long Wear3/5

  • Packaging4/5

  • Pigmentation4/5

  • Texture4/5

  • Value for Money4/5

packagingnya bagus keliatan elegan gitu cuma untuk long wear nya biasa aja. dan warnanya dikit jadi agak susah buat di aplikasiin ke kulit apalagi kalo warna kulitnya gelap

Repurchase this product? No

SEE MORE REVIEW