Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE Avene Cream SPF 50+

The tinted technology lipstick to create a perfect ombre lips with a changeable texture from satin to semi-matte.

  • Long lasting effect without dryness.
  • Spreadable formula that may change from satin to semi-matte texture. 
  • Glides easily on lips and lightweight on lips.
  • Contains 4 beauty oils (Olive Oil, Macadamia Seed Oil, Jojoba Seed Oil, and Grape Seed Oil).

CLIO PROFESSIONAL

No. 1 Practical Professional Makeup Brand

Clio is a make-up brand born in 1993 by a professional make-up artist with the longest history in Korea. It exists for women who know the pleasure and value of beautifying themselves. With innovative quality, aesthetic color and stylish design, containing a professional artist’s know-how, it enables anyone to wear a professional make-up easily and simply.

 

PRODUK LAIN DARI CLIO

CLIO

Mad Matte Liquid Lip (17S_limited)

Rp 265,000

SAVE 50%

Rp 132,500

More Options

(15)

CLIO

Virgin Kiss Tension Lip Oil Tint

Rp 199,000

More Options

(18)

CLIO

Kill Cover Pro Artist Liquid Color Concealer

Rp 220,000

More Options

(8)

CLIO

Salon De Cara WP No.1 Back Comb Cara (long X Curl Fix)

Rp 249,000

More Options

(3)

CLIO

Chic Matte Volume Cara 01 Black

Rp 249,000

More Options

CLIO

Pro Multi Face

Rp 320,000

More Options

(1)

CLIO

Mad Shine Lip

Rp 215,000

More Options

(3)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

6 of 6 reviewers recommend this product

Yes
5
No
0
Maybe
1
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (6)

Elenyora Tsabita

Elenyora Tsabita

62 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Menurutku virgin kiss ini lebih ke matte lipstick. Ketika dioleskan creamy (tidak keset), namun setelah beberapa detik, menjadi matte yang powdery. Lembut sekali, tapi pigmented dan tidak mudah hilang, Tidak transfer! Untuk kalian yang bibirnya kering ketika pakai liquid lip product, silakan coba ini. Finish lipstick layaknya matte liquid lipstick, tapi nyaman seperti pakai lipstick yang creamy! Ada sedikit scent floral yang tidak menyengat. Worth a shot!

Repurchase this product? Yes

tuti murwani

106 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Virgin kiss tinted lip inii warnanya lucu bangettt terus gak berat dibibir dan dia juga lumayan tahan lama di bibir,harganya juga terjangkau dan mudah dicari dimana mana

Repurchase this product? Yes

2.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Warna nya menarik dan cantik cantik, teksturnya creamy gitu, gabikin bibir kering sih karna dia ga matte, packagingnha simple, harganya ya standar lah ya, ga terlalu tahan lama kalo udh kena makan dan minum hilang

Repurchase this product? Maybe

Audrey Josephine

42 Reviews | See all User's reviews

30 November 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I got this from one of my friend, wanginya enak banget, wangi rose gitu, dan turns out lipstick ini enak banget dipakenya! staying powernya love banget!

Repurchase this product? Yes

Nur Asiah

Nur Asiah

63 Reviews | See all User's reviews

6 November 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Duh suka abis sama lip tint ini, warnanya benar-benar bikin candu. Aku juga suka karna ini gk trlalu cair jadi masih mudah di ratakan pada bibir. Tahan cukup lama juga

Repurchase this product? Yes

SEE MORE