Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

FREE NYX PRODUCTS FOR MIN PURCHASE Rp 200.000 or MORE!

Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation provides full coverage with a mineral enriched matte finish and accommodates more skin tones than ever before. The oil-free and water-based formula is perfect for both day and nighttime wear.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, named after the ancient Greek goddess who ruled the night, uniquely offers a permanent collection of special-occasion makeup in addition to a solid selection of every day basics and on-trend shades.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP was founded by a young and talented entrepreneur named Toni K who was involved in color cosmetics for years and has always desired to create and share a line of cosmetics that provided quality products at approachable prices.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP is now known to top makeup artists, celebrities and style insiders around the world as a professional line featuring one of the widest arrays of shades available.

Every woman is different and I try to offer products and choices that help them be beautiful, self-possessed and confident to match their individual, unique styles. Toni K –

PRODUK LAIN DARI NYX Professional MakeUp

NYX Professional MakeUp

Soft Matte Lip Cream

Rp 120,000

More Options

(3117)

NYX Professional MakeUp

Lingerie Liquid Lipstick

Rp 67,500 -
Rp 135,000

More Options

(593)

NYX Professional MakeUp

Can't Stop Won't Stop Foundation

Rp 250,000

More Options

(119)

NYX Professional MakeUp

Setting Spray - Matte

Rp 210,000

(389)

NYX Professional MakeUp

Jumbo Eye Pencil

Rp 110,000

More Options

(258)

NYX Professional MakeUp

In Your Element Shadow Palette

Rp 475,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Blotting Powder

Rp 225,000

More Options

(4)

NYX Professional MakeUp

Stay Matte Not Flat Powder Foundation

Rp 190,000

More Options

(144)

NYX Professional MakeUp

Thats The Point Eyeliner

Rp 180,000

More Options

(5)

NYX Professional MakeUp

Slide On Pencil

Rp 100,000

More Options

(8)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

86 of 103 reviewers recommend this product

Yes
43
No
20
Maybe
40
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (103)

Uliya Ulfah

Uliya Ulfah

145 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Foundation nyx yg seri inii enaak bgtt teksturnyaa ringaan tapii coveragenyaa menurut akuu medium to full walaupun dia matte tapii gaa terlaluu keriing di kulit muka akuu

Repurchase this product? Maybe

Yunita S

Yunita S

73 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

overall aku gasuka sama ini foundi. hasil akhirnya ga matte sama sekali. setelah pemakaian kurang lebih 3 jam bakaln jadi oily banget.lama kelamaan bisa cakey di kulit aku. jadinya pindah ke yang lain deh hehe

Repurchase this product? No

Arin Damayanti

Arin Damayanti

161 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

2.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

foundie ini biasa aja,. enak di blend sih dan gampang nyatu di kulit tapi gak terlalu matte dan gak bertahan lama. coverage medium dan bisa di build up

Repurchase this product? Maybe

Mia Uzliani Fajrin

Mia Uzliani Fajrin

89 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku gasuka sama foundation dari nyx, karna selain coveragenya kurang banget warnannya tuh ga cocok banget sama undertone aku, udah gitu finishnya agak powdery gitu .

Repurchase this product? No

Indah Setiawati

Indah Setiawati

151 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Foundi ini bagus banget! Ringan, trus kalo pake dikit aja udah bisa nutupin bekas jerawat dimuka ku. Bisa nutupin pori-pori juga. Klaimnya sih tahan lama, tapi di aku pernah nge crack gitu. Kalo buat harga agak lumayan mahal menurutku:"))

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE