Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Kuas Makeup dalam 1 set, yang memenuhi kebutuhan makeup setiap hari dari basic sampai pro.

Classic Brush Set 6 Pieces :

6 kuas makeup dan Kuas set dengan 2 face brushes dan 4 eye brushes untuk makeup sempurna.

Classic Brush Set 12 Pieces :

Kuas set ramping untuk membawa kuas makeup dan produk favorit Anda. Menampilkan 3 face brushes, 8 eye brushes and 1 lip brush untuk makeup sempurna.

Classic Brush Set 18 Pieces :

Kuas set ramping untuk membawa kuas makeup dan produk favorit Anda. Menampilkan 5 face brushes, 12 eye brushes and 1 lip brush untuk makeup sempurna. 

Created in 1989, Masami Shouko believes that beauty starts with right tools. Masami aims to provide the best, high quality tools from all around the world. Masami make up brushes consists of high quality natural hair that delivers perfection in make up result. 

PRODUK LAIN DARI Masami Shouko

Masami Shouko

202 M Angled Shading Brush

Rp 55,900

(3)

Masami Shouko

Silisponge Clear

Rp 79,900

(24)

Masami Shouko

Sculpt Blender

Rp 92,900

Masami Shouko

Eyelash Curler + Refill

Rp 88,900

(237)

Masami Shouko

Basic Pro Kit Set

Rp 160,000

(4)

Masami Shouko

Mascara/Brow Brush

Rp 59,000

(26)

Masami Shouko

Mini Blush Brush Black - BB01

Rp 55,900

(33)

Masami Shouko

7P Red Velvet Face & Eye Kit

Rp 649,900

(7)

Masami Shouko

Lid Brush

Rp 59,000

More Options

(18)

Masami Shouko

Small Fan Brush

Rp 88,900

(42)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.6

3 of 4 reviewers recommend this product

Durability 4.2/5

Packaging 5.0/5

Value for Money 4.5/5

Yes
1
No
2
Maybe
1
WRITE A REVIEW

User Photos

Olivia Aurellia

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Normal , Kulit Kombinasi

5 April 2019

Purchased at Sociolla

3.8

  • Durability3/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money3/5

Sebenarnya dari harga packaging kupikir bakal ekonomis banget untuk dapat banyak brush. But turns out bulu brushnya mudah banget rontok, jadi kecewa banget. Huhuhu, suka malu kalau gak ngecek muka teliti ada bulu brush yang rontok

Repurchase this product? No

Natasha Tjokrosoeharto

Jenis Kulit :  Kulit Berminyak , Kulit Sensitif

13 December 2018

4.8

  • Durability5/5

  • Eficiency4/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

aku beli yg 6pcs dan suka banget yaa ringkes banget udah dpt case nya jg dan kl utk traveling enak banget, cukup bawa 6pcs ini udah bisa utk makeup full hahhaha

Repurchase this product? Maybe

anisa canina

anisa canina

Jenis Kulit :  Kulit Sensitif , Kulit Kombinasi

9 December 2018

5.0

  • Durability5/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Variant :  6 Pieces

Punya mama sih, tapi lebih sering aku yang pake. Enak brushnya lembut banget, bulunya juga tidak mudah rontok saat dipakai atau dibersihkan selama pemakaian bertahuntahun. halus pisannn

Repurchase this product? Yes

Dinda Anandita

Dinda Anandita

Jenis Kulit :  Kulit Kombinasi

20 September 2018

Purchased at Sociolla

4.8

  • Durability4/5

  • Eficiency5/5

  • Packaging5/5

  • Value for Money5/5

Looking at the value for money, it is pretty good. Powder brush and foundation brush are both so soft, the other brushes are good as well. But, when you blend your eyeshadow using these brushes, you'll feel they're bit "stabing" your eyelids. Maybe eyelids are more sensitive, or maybe, these brushes a bit harsh on the edge. Other than that, by the time you use it, their name will fade completely. However, even tho I didn't use a brush protector and they got caught in my make up bag's zipper few times, they didn't fall of. Stands still on as they are new! I'd recommed this set for those who wants to have a complete set, plus it comes in a beauutiful leather bag

Repurchase this product? No