Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 99,000

  • Variant: -

Cherry:

Nourishes and makes lips more beautiful.
With its creamy texture made with Shea butter and Macadamia oil, the Nourishing Lip Balm - Cherry repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. Its light red-pink tint gives a glamorous touch to your smile!

Coconut:

The irresistible and delicious scent of coconut for soft and exotic lips!
Its scent of Coconut and its tender texture leave your lips soft and slightly pearly

Raspberry:

An irresistible raspberry note for incredibly delicious and rosy lips.
Its delicious slightly acid note of Raspberry and its tender texture leave your lips soft and adorned with a delicate pinkish veil.

Vanilla:

The mouthwatering scent of Vanilla for irresistibly soft and deliciously scented lips!
Its sunny scent of Vanilla and its tender texture leave your lips soft and sweet.

Shea Butter:

Its smooth texture in the shea butter repairs and calms your damaged lips, for a sensation of immediate comfort

Limited Edition Macadamia:

Limited Edition Macadamia repairs and soothes dry lips and leaves them feeling instantly comfortable. 

Yves Rocher is a worldwide cosmetics and beauty brand, founded in 1959 by the French entrepreneur Yves Rocher (1930–2009) in La Gacilly. The company is present in 88 countries on five continents and employs 13,500 personnel, excluding more than 215,000 through additional indirect jobs.

As a Botanist, Hasvester, Manufacturer and Retail, the Yves Rocher brand is the only global cosmetics brand to control the entire life cycle of its products : from the plan to the skin of its 30Millions clients. This specificity allows  the yves rocher brand to lower  its enviromental impact and offer every woman quality product at an accessible price . 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

21 of 22 reviewers recommend this product

20
1
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (22)

Nurul Hidayah Pratama

Nurul Hidayah Pratama

4 Reviews | See all User's reviews

30 August 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

A MUST HAVE! Aku punya yg raspberry (framboise). Ga pernah suka sama lip balm yg berwarna, but this is exceptional! Wanginya enak, pigmented, long wearing, dan yg terpenting amat sangat melembabkan. Warna pinknya itu bikin bibir gelap aku jd kelihatan sehat. Jadi ga malu kalo keluar tp lupa pake lipstik. Kusuka banget. Pengen coba yg shea/ vanila juga.

Repurchase this product? Yes

Airini Pangestu

Airini Pangestu

16 Reviews | See all User's reviews

26 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lip balm yang menyenangkan untuk dimiliki. Harga terjangkau kualitas bagus. Dengan aroma cerry yang menyenangkan, walaupun berbentuk stik, setelah dioles ke bibir ada efek melting / meleleh yang unik meresap ke bibir. Bibir terasa lembab dan tidak lengket dan lebih sehat terhindar dari pecah2 dan kekeringan

Repurchase this product? Yes

Hilal Fitri

Hilal Fitri

13 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Suka banget sama lipbalm ini, wanginya kayak permen, shadenya cakep banget, ga perlu pake lipstick/lipcream jg oke, cocok dipake buat daily use agar bibir tdk kelihatan pucat dan melembabkan bibir juga

Repurchase this product? Yes

Cahyani Maisa

21 Reviews | See all User's reviews

14 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku beli yg varian shea. Enak banget baunya, kayak vanilla2 gitu. Melembabkan banget, isinya juga banyak, gampang aplikasinya dan bisa banget dibawa kemana mana karena dia kecil gitu kan kayak lipstick

Repurchase this product? Yes

Chrisanti Indiana

Chrisanti Indiana

12 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

For me, lip balm is a must-have item in my makeup pouch. Karena aku suka pake lipstick matte dan suka touch-up atau ganti lipstick siang2 karena bosan, bibir jadi gampang kering dan pecah2. Di semua makeup pouch, meja kantor, dan tas selalu ada stok lip balm. Lip balm dari Yves Rocher ini salah satu favorit karena nggak berat di bibir, cukup melembabkan, baunya enak, dan nggak bikin lipstik lumer. Aku punya dua lip balm dari yves rocher, macadamia dan cherry (tinted). Yang cherry bisa dipake kalo lagi males pake lipstik karena udah ada tintnya.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE