Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Bulumata Artisan Professionnal mempunyai desain yang unik dan dibuat menggunakan bahan berkualitas tinggi sehingga nyaman digunakan dan dapat digunakan untuk berbagai macam acara.

Launched in the late November 2016, Artisan Professionnel represents the finest new standards in professional products for false eyelashes, where our products undergo strict control in details to such extent, that the whole process becomes a ritual of beauty and well-being. Artisan Professionnel meets the expectations of women through RTSY Research, by selecting the most advanced skills for the “Artisan Professionnel Collection”: Artisan products are unique, avant-garde formulas. Innovative products, tested and approved by the biggest names in beauty world. We constantly strive to maintain the highest standards of quality in terms of performance, comfort and safety, to become MUA's 1st Choice of Faux Lashes.

PRODUK LAIN DARI Artisan Professionnel

Artisan Professionnel

Classiques

Rp 25,000

More Options

(106)

Artisan Professionnel

Touche 3D Lashes

Rp 50,000

More Options

(4)

Artisan Professionnel

Voile - TO1794

Rp 50,000

(43)

Artisan Professionnel

L'Absolu

Rp 45,000

More Options

(37)

Artisan Professionnel

Petite Artisan

Rp 45,000

More Options

(22)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

36 of 37 reviewers recommend this product

Yes
28
No
2
Maybe
7
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (37)

Nabiila Adani

123 Reviews | See all User's reviews

11 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku pake false eyelashes ini pas wisuda. Dia ringan banget doong di mata, panjangnya juga pas sama mata aku jadi ujungnya gaperlu dipotong2 lagi. Rasanya pengen beli lagi tapi gatau mau dipake kapan:')ahahaha

Repurchase this product? Yes

Agnes meitya

Agnes meitya

65 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

Purchased at Sociolla

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bulumata kesayangan dari artisan bisa dipake beberapa kali, ringan dan lumayan gampang diaplikasiin... gabikin gatel sofar aku sukaaa sama produk ini...

Repurchase this product? Yes

Teng Jen Tjen

199 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku beli yang X Irwan siapa gitu ya. Itu bagus loh jatohnya di mata. Pokoknya cinta sama semua bulu mata palsu dari artisan karena dipakenya gak ganjel. Super nyaman.

Repurchase this product? Yes

Agnes Natasha

Agnes Natasha

250 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

suka banget sama lash ini. ga berasa pake falsies. super light dan voluming banget. bagus dipake buat ocassion apapun. tahan lama dan bisa dipake sampe 2-3x. bole dicoba deh

Repurchase this product? Yes

BellaNadia Mulyanto

BellaNadia Mulyanto

117 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

Purchased at Sociolla

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Emang juara bulmat satu ini dri seri classique smpe yg labsolute ini bagus bgt dipakai. Ga ketebalan ga berat ga sakit dn slalu berdirii tegak dimata ,

Repurchase this product? Yes

SEE MORE