Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Pelembab bibir untuk bibir kering & pecah pecah (dalam bentuk Balm), kaya akan kandungan Grapefruit & lemon essential oil untuk memberikan perlindungan yang sangat tinggi untuk meregenerasi kulit bibir yg pecah-pecah, sangat direkomendasi untuk dipakai malam hari sebelum tidur.

HOW TO USE:

Aplikasikan pada pagi & malam hari, kaya akan nutirsi untuk kesehatan bibir.

Key Ingredients:

Grapefruit & Lemon Essential oil, Calendula oil & Musk Rose Allontion & Shea Butter (Soothe).

NUXE was founded by Aliza Jabes that inspired by female entrepreneur, decided early on to be the mistress of her own destiny. Nuxe was discoverd in he 1990s at a small laboratory in Paris and decided to make a beauty brand which would bring together Nature and Luxury. Her philosophy: ultra-feminine skincare which would be based on a pharmaceutical approach: nature, innovation, evaluation, accessibility and sensory experience.

Nuxe laboratory has focused on developing high quality skincare products based on 5 pillars that they applied which are Nature is the vision of cosmetics, Innovation Nuxe has had its own integrated research and development laboratory since the beginning, Evaluation the product is only launched safety and efficacy are proven by accurated testing, Accessibility NUXE always aims to offer consumers high-performance products at a fair price, and Sensory experience that, day after day, inspire the beauty philosophy and provide focus for building the NUXE brand.

PRODUK LAIN DARI Nuxe

Nuxe

Rose Petals Gentle Toning Lotion

Rp 295,000

More Options

(48)

Nuxe

Rose Petals Comforting Cleansing Milk

Rp 295,000

More Options

(5)

Nuxe

Nuxe Sensational Package

Rp 2,046,000

SAVE Rp 1,047,000

Rp 999,000

Nuxe

Multi-Usage Dry Oil Golden Shimmer

Rp 510,000 -
Rp 620,000

More Options

(12)

Nuxe

Rose Petals Micellar Cleansing Water

Rp 295,000

More Options

(13)

Nuxe

Reve de Miel Cleansing Gel Mini

Rp 69,000

More Options

(23)

Nuxe

Nuxe White Daily UV Cream

Rp 508,000

More Options

(6)

Nuxe

Crème Fraîche de Beauté Enrichie Soothing And Moisturizing Rich Cream For Dry To Very Dry Skin - 50ml

Rp 500,000

(5)

Nuxe

Crème Fraîche de Beauté Enrichie Soothing and Moisturizing Rich Cream for Dry to Very Dry Skin (48h)

Rp 500,000

More Options

(2)

Nuxe

Rêve de Miel Ultra Comfortable Day Face Cream

Rp 510,000

More Options

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

86 of 96 reviewers recommend this product

Yes
60
No
11
Maybe
25
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (96)

Suzzy Mrnd

Suzzy Mrnd

43 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Finally! Pencarian untuk lip care aku berenti disini. super moisturizing at all,aku pake malem hari dijadiin lip sleeping mask pagi2 bibir ga kering sama sekali,no more drying..wanginya juga enak ga annoying..teksurnya padet bgt tapi packagingnya berat karna dari kaca?dan exclude spatula jd kurang hygiene gitu untuk harga i’ve admit this is a lil bit pricey untuk ukuran drugstore but remember it's made in france jd ga heran?udh gamau cheating ke lip balm lain bakal setia sama ini❤️next mau coba yg versi sticknya biar travel friendly^^

Repurchase this product? Yes

Odi Aulia

70 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Menurut ku ini bagus , cuma gaterlalu ngefek sih di bibir aku. Pigmentasi nya aku kurang suka soalnya jadi lembek banget:( cuma packaging nya bagus kok , simple

Repurchase this product? No

Olvi Mutia

Olvi Mutia

63 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nuxe Rêve de Miel Lip Balm yang ampuh buat bibir kalian yang kering parah dan pecah-pecah,kalian bisa pake malem biar paginya bibir kalian jadi ga pecah gitu atau pas kalian mau pake lip matte

Repurchase this product? Maybe

Magdalena Rizki

Magdalena Rizki

34 Reviews | See all User's reviews

19 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

kerasa banget lembabnya, kayak butter. Wanginya enak untuk produk lipbalm. Aku pakenya jarang-jarang, mahal cyiiinnn. Kalau yang kelebihan duit boleh lah coba pake ini

Repurchase this product? No

Fitri amalia Salam

Fitri amalia Salam

355 Reviews | See all User's reviews

18 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kemarin pulang dari naik gunung, bibir kering dan pecah pecah parah sampe ngelopek. Pake ini 2 hari doang udah alus bibirku. Aku telatenin dipake sebelum tidur dan sebelum pake lipstick, hamdalah bibir warna cerahan

Repurchase this product? Yes

SEE MORE