Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 319,000

  • Size: -

Natural looking brow powder kit that locks the color with a silky smooth texture and excellent spreadibility that makes your brows on fleek!

CLIO PROFESSIONAL

No. 1 Practical Professional Makeup Brand

Clio is a make-up brand born in 1993 by a professional make-up artist with the longest history in Korea. It exists for women who know the pleasure and value of beautifying themselves. With innovative quality, aesthetic color and stylish design, containing a professional artist’s know-how, it enables anyone to wear a professional make-up easily and simply.

 

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.3

4 of 4 reviewers recommend this product

2
0
2
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

Yolan Anjanii

Yolan Anjanii

37 Reviews | See all User's reviews

19 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyebrow powder ini bagus banget dan dilengkapi dengan 3 warna. Habis itu packagingnya cantik dan elegant didalemnya udh ada aplikator eyebrow sama cermin nya. Bentuk palette eyebrow ini kecil jd gampang dibawa kemana mana. Warnanya juga pigmented

Repurchase this product? Yes

Yolan Anjani

Yolan Anjani

130 Reviews | See all User's reviews

15 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Dilengkapi tmen ga warna m dan warnya smuanya pigmemted . di kemasannya dilengkapi demgam cermin plus aplikatornya. Abis itu kemasannya mini unyuu af! Jdi praktis dibawa bawa yah

Repurchase this product? Yes

tisa pertiwi

tisa pertiwi

14 Reviews | See all User's reviews

21 December 2017

2.4

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Long wearnya oke kok, asal gak digosok-gosok atau dipegang-pegang, buat membingkai alis, ngebenerin alis sama ngisi alis oke banget. Beushnya kepake juga kalo di aku. Sekarang, clio udah ada di indonesia juga, kalau abis ga takut lagi hehe. Di sociolla juga ada sekitar 300ribu, worth the price overall aku suka semuanya.

Repurchase this product? Maybe

Patricia Tata

Patricia Tata

14 Reviews | See all User's reviews

14 December 2017

2.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Kadang nih, aku pake ini buat dijadiin shadow juga meski dia agak creamy dikit, hehe, soalnya praktis bawa ini buat pake alis dan shadow juga. Kalau repurchase hmm nggak dulu deh, mau nyoba-nyoba yang lain.

Repurchase this product? Maybe