Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Ardell has become an industry leader in faux lash brands in 1971. Ardell was founded by Arnold and Sydell Miller. Ardell lashes, the name blend of Arnold and Sydell and quickly become an instant popularity. The original ARDELL lashes, Duralash Individuals, were created to add realistic, volume and length to lashes, enhancing but not overpowering natural beauty.

In the decades following the introduction of the very first ARDELL lashes, the brand earned its title as one of the most widely recognized names in faux lashes by catering not just to women looking to enhance their own beauty, but also to legions of beauty professionals and Hollywood makeup artists. The comfort and affordability of ARDELL lashes makes them a small luxury that elevates beauty to another level. ARDELL offers an extensive lash collection with more than 125 different styles to suit every woman, every event and every lifestyle. ARDELL’s coveted natural looking, lush lashes are now available at thousands of retail and professional outlets worldwide.

PRODUK LAIN DARI

Ardell

Fashion Lashes

Rp 67,900

More Options

(2)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

2 of 2 reviewers recommend this product

Yes
2
No
0
Maybe
0
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (2)

Meliza gilbert

Meliza gilbert

71 Reviews | See all User's reviews

13 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Semua produk bulu mata Ardell oke banget dan setiap pake ini ga perlu bantuan orang lain buat pasangin bulu mata. Ga terlalu kaku tapi ga terlalu lentur bulu matanya. Oke banget deh pokoknya. Sekarang juga udah gampang di depetin di mall atau di toko kosmetik super lav. Kalo emang suka atau sering make up better stock yang banyak deh bulu mata ini.

Repurchase this product? Yes

Yolanda frelynsischa

5 Reviews | See all User's reviews

14 February 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bulu mata ku tipe asia bgt tipis dan pendek, bingung harus beli bulu mata yg gimana buat ngcover bulu mata asli dengan kualitas bagus dan harga yg affordable. Setelah searching2 akhirnya aku mutusin buat beli ini, demi apapunnn bulu mata ku kesannya tebal, lentik, tapi natural bgt keliatannya, pokoknya nyempurnain penampilan make up kita banget, alhasil aku kepilih jadi prom queen. Terus bula mata ardell lembut bgt kayak bulu mata asli, dan dipakai sekali gak rusak jadi masih bisa dipakai berkali2, itu juga jadi ngehemat biaya kan xixi

Repurchase this product? Yes