Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

GET FREE MERCHANDISE

Instant Age Rewind® Eraser Dark Circles Treatment Concealer. The eye area appears radiant and refreshed in no time.

This super-concentrated treatment concealer features a micro-corrector applicator to help instantly erase dark circles and fine lines. Infused with goji berry and Haloxyl™.
 

HOW TO USE/APPLY

Step 1. Twist collar of the Micro-Corrector Applicator in the direction of arrows until the concealer is visible on the sponge (it may take some turns on first use).
Step 2. Using the applicator, apply concealer directly to the under-eye area, blending in an outward motion.
Step 3. For extreme dark circles, apply the Neutralizer shade under concealer shade. Step 4. To add a luminous touch, apply the Brightener shade to the inner corner of eyes, cheek and brow bones and, bridge of the nose.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

442 of 460 reviewers recommend this product

Yes
335
No
28
Maybe
97
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (460)

Irina Putri Ramadhanty

Irina Putri Ramadhanty

23 Reviews | See all User's reviews

16 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

YAUDALAYAAAA MULAI SEKARANG KITA PANGGIL DIA DENGAN SEBUTAN SI CINTA UNTUK PARA PEMILIK MATA PANDA LYKE MEHHHHH OFC. Si cinta ini bener bener kewren, cool lyke ice, ahh im falling in love with maybelline concealer yang telah melindungi bawah mataku ini yang setiap hari selalu item biarpun udah tidur cukup. Sekalian deh, aku mau minta informasi bagaimana cara mengatasi mata panda ini huhuhuh :(

Repurchase this product? Yes

Gina Marina

Gina Marina

10 Reviews | See all User's reviews

15 November 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

buatku sih concealer dari maybelline ini produk yang keren, dan finishnya udah kaya pake foundation. sukanya lagi karena texturenya ringan tapi bisa menutupi bekas2 jerawat. packaging yang kecil bikin produk ini jadi travel friendly. selain itu busa yang ada memudahkan dalam pengaplikasiannya. buat produk kaya gini masih sesuai sih sama harganya.

Repurchase this product? Yes

Aviola Rustiana

Aviola Rustiana

15 Reviews | See all User's reviews

15 November 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Teksturnya lembut. Sudah ada aplikatornya jadi mudah rata. Lumayan menutup dark circles dan bekas noda noda jerawat. Natural sekali dan ringan. Packaging kecil, sehingga mudah di bawa saat travelling. Harga sesuai dengan kualitas. Good!

Repurchase this product? Yes

Resya Nurul Pasha

Resya Nurul Pasha

11 Reviews | See all User's reviews

15 November 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kayanya ketinggalan banget ya baru nyoba product hype ini! Ternyata memang sebagus ituuu! Apalagi buat nutup under-eye habis begadang sama bayik 😂 Selain itu juga long wearing, nggak creasing di kulitku yang cenderung kering. Sekarang kalo pergi ga pake BB Cream/Foundie, cukup pake concealer ini aja ❤️

Repurchase this product? Yes

Khoirotul Yusro

Khoirotul Yusro

15 Reviews | See all User's reviews

15 November 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bagus aku cocok pakek concealer ini. mudah diaplikasikan dan hasilnya cucok. pilih shade yang sesuai dengan warna wajah kamu ya. untuk coverage nya udah jangan ditanya lagi. cucok meong pokoknya

Repurchase this product? Yes

SEE MORE