Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Brow Precise® Fiber Volumizing Eyebrow Gel delivers full and colored brows in a few easy strokes.

Brows get a three-dimensional WOW effect. Maybelline’s fiber-infused gel formula adds volume and color for an instant brow boost. The tapered spoon brush delivers precise application from corner to corner.

How to use:

Step 1. Wipe excess formula off the tip of the brush.
Step 2. Starting at the inner brow and ending at the brow tail, apply mascara in short, upward strokes.
Step 3. Repeat until desired brow look is achieved.

MAYBELLINE New York is The World's #1 Makeup Brand, Diverse, On The Pulse, with hardworking, Hassle-free Products inspired By The City And Tested On Its Streets. The Go-to Brand For Makeup Lovers Everywhere Who Want To Express Their Individuality And Make It Happen

PRODUK LAIN DARI Maybelline

Maybelline

Superstay Matte Ink Un-Nude Liquid Lipstick

Rp 115,000

More Options

(427)

Maybelline

Superstay Matte Ink

Rp 115,000

More Options

(578)

Maybelline

Fit Me Loose Powder

Rp 175,000

More Options

(312)

Maybelline

FitMe Matte Poreless Powder

Rp 159,000

More Options

(546)

Maybelline

Instant Age Rewinder Concealer

Rp 119,000

More Options

(1088)

Maybelline

Eye Shadow Tone On Tone

Rp 109,000

More Options

(38)

Maybelline

Tattoo Brow Ink Pen

Rp 129,000

More Options

(28)

Maybelline

Fresh Mat BB Cushion

Rp 259,001

More Options

(464)

Maybelline

V Face Blush Contour

Rp 119,000

More Options

(176)

Maybelline

Color Sensational Vivid Matte Liquid Lip Color

Rp 115,000

More Options

(447)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

459 of 467 reviewers recommend this product

Yes
364
No
29
Maybe
74
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (467)

LUSSI ROSSI

LUSSI ROSSI

83 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

SECINTA ITU SAMA MASKARA ALIS INIII!!!! senjataku ketika lagi males alisan, pakai ini aja udah tebel alami alisku. kalau lagi alisan terus pakai ini, hasilnya lebih natural, kayak alis alami gituu

Repurchase this product? Yes

Shieren Gunawan

Shieren Gunawan

53 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ga ngerti lagi ini bagus bangett!! ini buat set eyebrow , buat bikin keliatan bulunya lebih banyakk , dia juga ada fiber nya gt dr productnyaa harganya juga murah bangett! recommend bgt deh

Repurchase this product? Maybe

Annisa Firdaus

Annisa Firdaus

90 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pernah sekali doang make ini. Dan agak aneh:( overall bagus sih. Cuma akunya aja yang masih newbue dan belum terlalu pinter ngaplikasiinnya:( warnanya so pigmented banget kalo langsung de brushnya

Repurchase this product? Maybe

Tamma Tsaqila

Tamma Tsaqila

79 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Affordable tapi tetep oke. Warnanya natural banget, ngeset alis dan ngasih efek alis yg tebel dan rapih alami. Sayangnya di aku dalam beberapa jam produk ini mulai ilang jadi menurut aku dia gak long lasting

Repurchase this product? Maybe

Felisia Hadiwinoto

Felisia Hadiwinoto

13 Reviews | See all User's reviews

17 December 2018

Purchased at Sociolla

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Salah satu produk andalanku kalau lagi terburu-buru dan ga sempat alisan 😄😄 cukup disisirkan di alis dan voila lsg deh punya alis yang rapi. Penggunaannya mudah sekali. Dan alis tetep rapi.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE