Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 81,180

-18%
Rp 99,000
  • Shade: -

Brow Precise® Fiber Volumizing Eyebrow Gel delivers full and colored brows in a few easy strokes.

Brows get a three-dimensional WOW effect. Maybelline’s fiber-infused gel formula adds volume and color for an instant brow boost. The tapered spoon brush delivers precise application from corner to corner.

How to use:

Step 1. Wipe excess formula off the tip of the brush.
Step 2. Starting at the inner brow and ending at the brow tail, apply mascara in short, upward strokes.
Step 3. Repeat until desired brow look is achieved.

MAYBELLINE was created in 1915 by a 19 year old young entrepreneur named Tom Lyle Williams. For the past 100 years, Maybelline has been an iconic name as one of the world’s leading cosmetics brand available in over 100 countries known for quality, affordable, innovative cosmetics for every woman. One of the iconic products is Great Lash Mascara debuted in 1971. According to brand reports in 2000, a tube was sold every 1,2 seconds.

Maybelline takes trends from the catwalk to the sidewalk, empowering women to make a statement, explore new looks, and flaunt their own creativity and individuality. Inspired by confident, accomplished women, Maybelline gives you scientifically-advanced formulas, revolutionary textures and up to the minute, trendsetting shades effortlessly, affordably, and beautifully.

Reduced price!

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

150 of 151 reviewers recommend this product

117
8
26
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (151)

Rica Sanzani

Rica Sanzani

59 Reviews | See all User's reviews

13 October 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Penyelamat alis aku sih inii, alis aku tu rada berantakan gitu dan kadang bikin hasil meap ku jadi gabagus gitu dan pas pake ini tu benerbener bagus senatural itu hasil alis kuu

Repurchase this product? Yes

Nissa Husnul Khotimah

Nissa Husnul Khotimah

74 Reviews | See all User's reviews

13 October 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

beli ini udah lumayan lama, aku pakai ini biar alis kelihatan lebih rapi dan kelihatan real. Aku pake brow pencil/ brow pomade dulu baru dipakein ini. Hasilnya bikin alis lebih long wearing. Isinya juga lumayan banyak.

Repurchase this product? Maybe

Adinda Sekarwangi

Adinda Sekarwangi

41 Reviews | See all User's reviews

13 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Parah parah parah, aku speechless kalo bahas produknya Maybelline yang ini karena ini salah satu discovery aku tahun ini yang ga aku sesali sama sekali. Dulu aku cuma ngalis pake pensil alisnya Viva yang legendaris itu, tapi setelah ketemu Brow Precise, my whole brow has stepped up. Bikin rambut alis stay in place berjam-jam, dan karena dia ada tiny fibersnya gitu jadi ngasih efek kayak alisnya tebel dan bushy.

Repurchase this product? Yes

sendi eka nilasari

sendi eka nilasari

14 Reviews | See all User's reviews

9 October 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

bagus banget! alis terlihat bold tapi tetap natural. waktu pake malah sering dikira eyebrow tattoo. hahah.. cuma kalau kena air, misal air wudhu kadang berbulir. tp so faar keren!

Repurchase this product? Yes

Yunita sulastri Isharianty marbun

Yunita sulastri Isharianty marbun

74 Reviews | See all User's reviews

8 October 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Nah yang ini nih fiber volumizer dari maybelline bener2 bagus loh waterproof dan tahan lama sukaa banget pas diaplikasikan di alis keliatan natural loh

Repurchase this product? Yes

SEE MORE