Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 480,000

Quickly minimize the appearance of pores & fine lines for smoother-than-smooth skin! Apply this silky, lightweight balm alone, under or over makeup. The translucent formula contains a vitamin E derivative known to protect skin from free radicals.

  • Oil-free.
  • Complements all skintones
  • Helps makeup stay put

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.4

38 of 39 reviewers recommend this product

23
2
14
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (39)

Ghina Aulia

Ghina Aulia

30 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I think this is the most hyped primer on the market and everyone's favorite. Semua bilang kalo ini recommended untuk menutup pori-pori di wajah dan flawlessly skin finish. And I kinda agree with that, karena produk ini silicon based yang works well untuk fill in pores kita. But sadly it doesn't cover my pores completely, which is I don't know why karena begitu aku coba di orang lain hasilnya bagus. Yes, aku ngerasa ada efek blur diwajahku but I can still see my pores and in another side belum bisa terlalu nahan minyak di wajahku. I love the packaging, I love the texture, I can deal with the prices, but I expected more from this product on my face.

Repurchase this product? Maybe

Edwina Putri

Edwina Putri

35 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Love this primer. Bener-bener bikin kulit terlihat tanpa pori-pori. Flawless dan ditumpuk sama make up gak menggumpal. Pemakaian juga lama karena butuh sedikit saja untuk sekali pemakaian. Love this and recommend this!

Repurchase this product? Yes

Maulidia Assyifa Salsabila

Maulidia Assyifa Salsabila

115 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pore primer termantul yang pernah aku coba. Walaupun harganya mahal tapi memang sebagus itu buat menyamarkan pori pori besar yang aku punya :( berjam jam setelah pake primer ini, foundationku tetep awet tanpa minyak berlebih. Worth every penny.

Repurchase this product? Yes

Winar Oei

26 Reviews | See all User's reviews

28 August 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Awalnya penasaran aja, Primer ini lumayan nutupin pori-pori, mudah diblend ke wajah, packagingnya bagus, tapi harga gak pas dikantong,.................

Repurchase this product? Maybe

Egi Alvionita

Egi Alvionita

26 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

primer kesayangaaaan, ini nih gimana ya duh bingung. dia tuh nutup pori poriku. ya walaupun masih keliatan, tapi seenggaknya dia bisa menyamarkan pori poriku yang besar ini hohoho packagingnya lucuu!

Repurchase this product? Yes

SEE MORE