Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 200,000

This mango-tinted stain beautifully blushes lips & cheeks with a tropical coral hue. Our sheer stain has a natural finish that will leave you looking deliciously vibrant for hours.

  • Smooch-proof
  • Smudge-proof
  • Long-wearing

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

5 of 7 reviewers recommend this product

2
1
4
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (7)

Kiki Dianti

Kiki Dianti

232 Reviews | See all User's reviews

1 October 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Aku pake ini iseng karena packaging nya lucu dan ternyata suka banget nyaman di bibir ga bikin kering warnanya pun aku sukaaa, cuma tint ini agak mahal huhu

Repurchase this product? No

Kuning Erlinsy

Kuning Erlinsy

24 Reviews | See all User's reviews

18 September 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Agak mahal sih, cuma memang bagus. Teksturnya cair, gampang di apply karna kuas nya mirip kuas cat kuku. Ga bikin bibir kering, warna nya natural & bagus parahhhh.. Cuma 1 kurangnya, ga terlalu long-wearing. Kalo makan heboh, agak luntur.

Repurchase this product? Maybe

Indah Khairunnisah

Indah Khairunnisah

9 Reviews | See all User's reviews

24 July 2018

3.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Menurut aku ini finish nya rada sheer yah jadi gabegitu pigmented yang bener2 orange nya keluar. Menurut aku dia gabegitu tahan lama di bibir masih tahan lama tony moly lip tint Hehe

Repurchase this product? Maybe

Cynthia Cendana

Cynthia Cendana

48 Reviews | See all User's reviews

18 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I love this! It has a nice trendy coral punch color that lasts all day. This line of stains (cha cha, posie, lolli and the new go go) are my favorite, as they are not completely matte/watery looking and don't dry my lips out.

Repurchase this product? Yes

Widiana Ong

9 Reviews | See all User's reviews

17 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lip tint ini ga bikin kering di bibir, wanginya enak, warnanya cantik bgt buat kulitku yg putih langsat. Seperti lip tint umumnya buat bibir warnanya lebih out di bagian inner, cocok banget buat pecinta ombre lip atau Korean make up lover

Repurchase this product? Yes

SEE MORE