Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 200,000

Tint, define AND prime lashes! Wear this innovative, mink brown primer alone to give lashes a feathery, natural look. Wear they're real! tinted primer with they’re real! mascarato dramatically boost length & separate for beyond belief lashes. The high-performing gel formula is water resistant and conditions with provitamin B5.

  • 89% said lashes had a natural look*
  • 91% said it was soft enough to layer with mascara 6 hours later*
  • 94% said it defined lashes when paired with they’re real! mascara**
  • 92% said it boosted length, lift & separation when paired with they’re real! mascara**

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.0

3 of 4 reviewers recommend this product

2
1
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (4)

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Kalo kalian nyari maskara yang bener-bener bikin mata kalian keliatan hitam dan bold look maskara ini cocok pake banget cuman satu kekurangannya... keringnya lama jadi kalau kalian main buka mata aja pas sesudah apply bakal ninggalin jejak di eyelid maupun di kantung mata

Repurchase this product? No

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mascara benefit ini bener-bener bikin bulu mata kamu jadi terlihat panjang. Gak cuman itu, ini juga mempertebal warna bulu mata kamu, kekurangannya ini tidak waterproof dan mudah luntur.

Repurchase this product? Maybe

nanda amelia

nanda amelia

199 Reviews | See all User's reviews

10 June 2018

3.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sebelum aku pakai maskara aku pasti pakai primer ini dan bulu mata aku lebih lentik ditambah maskara bulu mata aku jadi lebih bervolume. long lasting jugaa i love it

Repurchase this product? Yes

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

pakaikan primer ini 10 detik sebelum pakai maskara, niscaya bulu mata kalian akan lebih jedar, cetar membahana badai. tapi kalian harus ingat kalau ini bisa membuat ketagihan. i mean it. aku aja ketagihan terus

Repurchase this product? Yes