Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 200,000

  • Shade: -

It’s a brow RE-appearing act with this nutrient-rich eyebrow primer! Worn alone BROWVO! conditions & smooths brows.  Worn as a primer it enhances & extends the wear of other brow products.  This conditioning formula contains keratin & soy proteins known to help brows look THICKER, HEALTHIER & FULLER. Signature Tips & Tricks included!

  • All-in-one eyebrow serum
  • Clear gel suits all brows
  • Custom soft-touch applicator

DETAILS

3.0 mL / 0.1 fl. oz.

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

5.0

2 of 2 reviewers recommend this product

1
0
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (2)

Damalina Arfani

Damalina Arfani

16 Reviews | See all User's reviews

31 July 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

I love it! Primer nya enak bikin rambut alis ku lebih rapih dan keliatan tegas. Packaging nya enak banget, di ujung nya bentuknya kayak sisir tapi dari bahan karet bulet, jadi pas di apply lembut sekalian nyisir rambut alisnya. Love it deh

Repurchase this product? Yes

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Value for Money

Aku cari yg uk size normal nya ga ada Dan ini its amazing Applicator touch nya soft banget like silicone gt kali ya dan gel nya setelah aku twist baru dia keluar almost mirip dng conditioner shampoo ehehe

Repurchase this product? Maybe