Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 550,000

  • Shade: -

Build brow drama! This BROWtiful colour kit takes brows from natural-looking to dramatic. It contains everything you need to fill, sculpt & set your brows. Includes our signature Tips & Tricks and special eyebrow stencils so any gal can create an expert, personalised brow shape.

DETAILS

Ka-BROW! | 3.0 g Net. wt. 0.1 oz. • ready, set, BROW! | 3.5 mL / 0.11 US fl. oz. • high brow pencil | 2.8 g Net wt. 0.1 oz. 

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.8

4 of 5 reviewers recommend this product

3
1
1
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (5)

Rahmi maratush solihah

Rahmi maratush solihah

4 Reviews | See all User's reviews

26 July 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

suka banget sama produk ini soalnya udah dapet semuanya kaya k brow yang aku suka soalnya ini gampang banget di aplikasiiin trus aku suka sama shiternya soalnya tahan 24 jam yang ga begitu berguna sih buat pensil rapiin nya

Repurchase this product? Yes

Dinda Rozano

235 Reviews | See all User's reviews

20 June 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

benefit merupakan salah satu brand yang mengeluarkan banyak sekali varian eyebrow baik pencil, pomade, dan yang lain lain. produk ini sangat lengkap dan baik

Repurchase this product? No

Marisa Siska

5 Reviews | See all User's reviews

18 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Packagingnya bagus banget . Terbuat dari kaleng, penyusunan nya rapi, di dalamnya juga ada panduan cara pengunaan nya step by step. Semua komplit, ada penggarisnya juga .

Repurchase this product? Maybe

Yantri Abshar Diinia

Yantri Abshar Diinia

2 Reviews | See all User's reviews

11 June 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

All in one brow package! Tekstur dari si pomade nya itu gak terlalu waxy, gak powdery juga, it just perfect. Gampang buat di build-up, dan warnanya juga bagus. Hasilnya tuh masih cukup natural, bisa di build up ke bold klo memang mau. Plus ada bantuan cetakan alis buat pemula, satu set sama highlighter alis dan brow setter-nya. A lil bit pricey, but totally worth it!

Repurchase this product? Yes

Lina Rosita Halim

1 Reviews | See all User's reviews

6 April 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Bigger & bolder brows is better :D

Repurchase this product? Yes