Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 390,000

  • Size: -
  • Shade: -

Brush on rich, buildable color! This all-in-one eyebrow cream-gel easily fills, sculpts and defines brows. Plus the built-in hard-angled brush magically converts to a full-size brush for precise control & effortless application! Includes signature Tips & Tricks!

  • Builds from natural-looking to dramatic
  • Cream-gel color
  • 24 hour* waterproof** wear
  • “For brows that can last all day and night, fill in your hairs with Benefit's Ka-BROW, a smudge-proof pomade that stays put like nobody's business.” - Bustle

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.5

53 of 54 reviewers recommend this product

44
2
8
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (54)

Erina Lutfiah

Erina Lutfiah

155 Reviews | See all User's reviews

5 October 2018

4.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Packagingnya mewah banget maklum yaa benefit😄 gampang banget make alis pake ini huhuuu udah kayak ngelukis wajah si, dia pigmented asli, teksturnya jg gak terlalu creamy, suka banget deh

Repurchase this product? Yes

Trinita Novita

1 Reviews | See all User's reviews

4 October 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

asliiiiiii suka banget sama Benefit Ka-Brow ini!! warna nya pas, kelihatan natural waktu dipake. tahan lama, selama ngga kena air ya. aplikasiinnya juga gampang. teksturnya oke. cuma lama kelamaan dia agak kering, tapi masih oke bisa dipake kok.

Repurchase this product? Yes

regina natasha

regina natasha

341 Reviews | See all User's reviews

25 August 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

eyebrow favorit beb.. bagus banget duhhhs umpah gemes gw hahaha sampe dikit lagi mau repurchase atau gw beli smua bagus banget beysusah diungkapkan kata-kata wkwkwkwk bagus banget cuyyy cucokkk meong

Repurchase this product? Yes

Shining Armor

65 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Buat bikin alis sih ini emang bagus banget banget!!! Se recommended dan emang sebagus itu, untuk harga pun ya sebanding sama kualitas produk yang didapet

Repurchase this product? Yes

sasa sucha

sasa sucha

40 Reviews | See all User's reviews

19 August 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

stars talk better than my mouth hahaha. aku pake shade nomor 04 medium and I LOVE THIS PRODUCT soo much!! bentuknya gel, terus buildable dan sangat pigmented. cuma cukup dikit aja udah keliatan warnanya. kuasnya juga cukup bagus dan lembut. dan yang paling aku suka dia waterproof, jadi gabakal luntur seharian

Repurchase this product? Yes

SEE MORE