Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Rp 390,000

  • Size: -
  • Shade: -

Oh my WOW…precise & defined eyebrows! This ultra-fine eyebrow pencil draws incredibly natural-looking, hair-like strokes that last 12 budge-proof hours.* A few strokes of the rich yet blendable color will transform brows from shapeless & undefined to filled & defined eyebrows. Includes signature Tips & Tricks.

  • Twist-up, non-sharpen tip
  • Built-in spoolie-brush
  • Waterproof** eyebrow pencil
  • “The Best Brow Product” – Glamour

Benefit Cosmetics LLC is a manufacturer of cosmetics founded and headquartered in San Francisco, California selling at over 2,000 counters in more than 30 countries. It is a subsidiary of LVMH

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.7

27 of 27 reviewers recommend this product

23
1
3
Yes
No
Maybe
WRITE REVIEW

ALL REVIEWS (27)

Sun Shine

3 Reviews | See all User's reviews

11 October 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

super love, super fave.... membuat eyebrow bisa lebih alami dengan pencil automatic super kecil ini.... biasanya pake nomor 5, tetapi mau mencoba warna lain, makanya beli yg versi mini 3 warna (3.5, 4, 4.5) karena gak jago banget untuk bikin eyebrow, produk ini gampang banget dipake, dan diratakan dengan spolly nya... kurangnya cuma satu... harganyaa... boros... tapi demi alis keceh akhirnya kurelakan...

Repurchase this product? Yes

vely putri

vely putri

50 Reviews | See all User's reviews

26 August 2018

4.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

ini sih gausah ditanyain lagi emang oke banget parah pokonya bikin eyebrow natural dan on fleek,warnanya juga natural dan bulu-bulu berasa tebel banget pokonya suka banget,harganya lumayan mahal yaa karena profuk nya juga berkualitas dan oke banget😘👌

Repurchase this product? Yes

Servia wu

9 Reviews | See all User's reviews

23 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

I personally love the waterproof formula..! Would recommend this brow pencil if you need something that stays put during a gym / just a hot sweaty day. The pencil's pretty pigmented & you can brush using the spoolie at the other end for a final natural brow. Definitely no regrets!

Repurchase this product? Yes

Maya Kartika

Maya Kartika

93 Reviews | See all User's reviews

22 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Super Easy to use, comes with a spoolie. and the color is perfect. not too dark, not too light. perfect. love it! and it's precise too! and we don't need to sharpen it. and the packaging is super cute tho. it's like an arrow.

Repurchase this product? Yes

Chrisanti Indiana

Chrisanti Indiana

12 Reviews | See all User's reviews

13 August 2018

4.6

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

BEST brow pencil ever. Sayang harganya memang mahal.. Tapi produk ini adalah salah satu produk yang worth the splurge. Pencil leadnya tipis, kalo yang suka gambar, kurang lebih kayak pencil yang 0.1pt gitu deh. Bisa dipake buat gambar garis tipis2 super natural seperti rambut alis asli. Walaupun tipis, tapi pencilnya gak gampang patah! Luar biasa ada harga ada kualitas :D Secara pigmentasi juga bagus, creamy dan pigmented. Untuk ketahanan, ya kalo kulit berminyak kalo udah sore ya jangan diusap2 atau diutak atik. Touchup aja pake pencilnya lagi or brow powder biar tetep cetar. Untuk pilihan warna juga banyak, aku pake yang gelap dan warnanya SUPER natural. Benefit definitely has the best brow game.

Repurchase this product? Yes

SEE MORE