Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Formula volume meningkatkan setiap helai bulu mata dengan tekstur Deep-black - untuk hasil yang dramatis dan efektif. Kisah sukses terjadi dengan anggota baru dari rangkaian produk seri Glam & Doll ini. Kuas Elastomer yang melengkung dapat mengangkat setiap helai bulu mata dan dengan hatihati melentikkan dari akar hingga ke ujung bulu mata untuk mencapai hasil yang seperti mata boneka. Formula Volume yang ekstrim meningkatkan setiap helai bulu mata untuk hasil yang nyata dan berefek dramatis. Terpisah dengan jelas, tanpa penggumpalan.

Key Point : • Efek Bulu mata palsu • Kuas Elastomer yang melengkung • Tekstur Deep-black Colour Variants : • 010 Black

Ingredients : AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM , BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Product Size : 10 ml

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

All Matt Plus Shine Control Powder

Rp 63,000

More Options

(208)

Catrice

High Glow Mineral Highlighting Powder

Rp 88,000

More Options

(58)

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Rp 125,000

More Options

(104)

Catrice

Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Rp 50,000

More Options

(14)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(22)

Catrice

Creatrice Vinyl Lacquer Lip Palette

Rp 140,000

More Options

(2)

Catrice

Nude Illusion Loose Powder

Rp 98,000

More Options

(27)

Catrice

Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Rp 72,000

More Options

(30)

Catrice

Inside Eye Khol Kajal

Rp 50,000

More Options

(22)

Catrice

Lashes To Kill Pro Instant Volume Mascara 24h

Rp 90,000

More Options

(10)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

25 of 32 reviewers recommend this product

Yes
12
No
10
Maybe
10
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (32)

Cladys Sutanto

Cladys Sutanto

157 Reviews | See all User's reviews

15 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Mascara ini lebih dominan untuk lengthening dibandingin volumizingnya. Walaupun dipake berlayer-layer ga berat sama sekali, ga clumpy, tp kurang tahan curl. Wandnya mnrtku mirip sama BadGalB*** nya Benef**. Lumayan smudgeproof and waterproof

Repurchase this product? Maybe

Lulu Gemi

Lulu Gemi

166 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

sebenernya texturenya oke sih dan bikin bulu mata lentik juga dan bervolume ngga lebay tapi sayang dia ngga waterproof padahal ini enak banget spoolienya melengkung dapat mengangkat setiap helai bulu mata

Repurchase this product? Maybe

Merry Gusti Yanti

Merry Gusti Yanti

86 Reviews | See all User's reviews

12 December 2018

Purchased at Sociolla

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Ku sukak kamu catrice. Daripada lawanmu si mebelin. Cuma pekejing kamu ini aduhhhhhhhh seperti menggenggam item jaman doloooooo tidak elegan sama sekali anda

Repurchase this product? Maybe

Kiki Dianti

Kiki Dianti

363 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

4.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

omggg parah sih ini mascara favorit ku bangeeet, sangat sangat bikin bulu mataku cuco miyong kaya pake bulu mata palsu hehe jadi lebih tebeel dan lentik banget

Repurchase this product? No

Ditya Pratama

Ditya Pratama

104 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Lucu banget, bentuk nya juga gemesin dan elegan, cepet kering gitu tapi kadang agak cepet luntur tapi bagus sih mantap dia tuh teksturnya agak kentel gitu dan agak bau

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE