Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

SPECIAL PROMO

EXTRA DISC. 12% OFF

ENTER SOCHAR12

Defining Doll. The new addition to the popular Glam & Doll Range, the Sculpt & Volume, defines each individual lash with its elastomer brush. At the same time, the deep black texture ensures XXXL-volume and a spectacular curl without making the lashes stick together.

Beauty Tip
The sculpting trend for the lashes requires perfectly contoured and defined lashes. To achieve the best possible effect, always allow the mascara to dry between each coat. This prevents clumping and ensures that the lashes reach the desired volume more quickly.

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Rp 125,000

More Options

(104)

Catrice

Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Rp 50,000

More Options

(12)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(19)

Catrice

Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof

Rp 88,000

More Options

(48)

Catrice

Kohl Kajal

Rp 35,000

More Options

(15)

Catrice

Longlasting Lip Pencil

Rp 35,000

More Options

(51)

Catrice

Ultimate Colour Lip Colour

Rp 72,000

More Options

(34)

Catrice

Eye Liner Pen

Rp 55,000

More Options

Catrice

Prime and Fine Make Up Transformer Drops Lightening

Rp 63,000

(9)

Catrice

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense

Rp 60,000

More Options

(15)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.2

26 of 29 reviewers recommend this product

Yes
16
No
5
Maybe
8
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (29)

tuti murwani

106 Reviews | See all User's reviews

13 December 2018

3.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara ini bagus bangettt dia bikin bulu mata ku lentik dan badaiii tralala trililii juga terus dia harganya juga terjangkau,dan gampang dicari dimana mana

Repurchase this product? Yes

Diah Mahardewi

Diah Mahardewi

106 Reviews | See all User's reviews

10 December 2018

2.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Masih kalah kalo dibanding produk2 maskaranya maybelline. Gak sesuai namanya karna gak bikin bulu mata bervolume, gak bikin lentik juga. Dan maskara ini agak smudge:(

Repurchase this product? No

Maresca Elzaria

Maresca Elzaria

603 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

suka bgt sama mascara ini!!! dari harga juga masih normal buat harga mascara. aplikatornya aku suka banget dan warnanya hitam pekat. dipake sekali hasilnya natural, ga volumizing tp manjangin. di layer juga ga masalah malah di aku jadi bagus kayak pake fake eyelashes dong. waterproof jelas aku pake wudhu masih aman. big luvvvv

Repurchase this product? Yes

Sarah Jasmine

Sarah Jasmine

56 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

INI SEBAGUS ITUU HUHUHU, ku pake yg warna biru dan hasilnya wah bgt sih, bulu mata jadi kayak yg pakai extension, stay terus gak turun kebawah dan curly, cinta banget sama maskara ini

Repurchase this product? Yes

Dinda Ayu

Dinda Ayu

9 Reviews | See all User's reviews

7 December 2018

3.4

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Pertama aku beli ini katanya ini semi-waterproof jadi aku takut kalo tiba-tiba aku ngeluarin air mata dikit jadi rusak, tapi ternyata engga! sejauh ini aku suka-suka aja dan karna ini semi-waterproof, bersihinnya ga harus gila-gilaan 8') harganya juga masih terjangkau untuk pelajar dibawah 100k gaharus jual organ dulu kalo mau beli :) recommended bgt sih

Repurchase this product? Yes

SEE MORE