Successfully added to your shopping Bag

Quantity:
Total:
Continue shopping
Proceed to checkout

FREE SHIPPING NO MINIMUM ACROSS INDONESIA


Masuk ke Sociolla dengan Akun SOCO

Lupa password

Belum memiliki akun? Daftar sekarang, yuk!

MEMBUAT AKUN SOCO


Kamu sudah memiliki akun?

ATUR ULANG PASSWORD

Lupa password Anda? Masukkan alamat email.

Aksentuasi matamu dengan sempurna : Tekstur yang spesial dan ujung liner yang lentur dan inovatif mengaransikan eyeline yang bahkan jauh lebih akurat dalam sekejap!

Key Point : • Ujung yang lentur untuk aplikasi yang mudah • Tahan air • Deep-black

Colour Variants : • 010 Don’t Leave Me

Product Size : 1.7 ml

Like all great stories, ours begin with a group of fearless females on a mission: to prove it’s possible to create an innovative brand of luxury-inspired makeup at excellent prices. Founded by Christina Oster-Daum, we first opened our doors in Germany in 2004 and since then, our ever-expanding global presence in over 50 countries proved what we always knew – makeup wearers everywhere crave high quality makeup at prices that make sense.

The story doesn’t stop here. In 2015, we made our way to the US and today out of our office in New York City, we are proud to independently continue the work we’ve been doing since day one – shooting for the moon in everything we do and promising our community products marked by the same freshness that got us excited in the first place. This bring us to our 4 beauty philosophies:

PRODUK LAIN DARI Catrice

Catrice

All Matt Plus Shine Control Powder

Rp 63,000

More Options

(211)

Catrice

High Glow Mineral Highlighting Powder

Rp 88,000

More Options

(58)

Catrice

HD Liquid Coverage Foundation

Rp 125,000

More Options

(104)

Catrice

Slim Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Rp 50,000

More Options

(14)

Catrice

HD Liquid Coverage Precision Concealer

Rp 63,000

More Options

(22)

Catrice

SpectraLight Eyeshadow Glow Kit

Rp 90,000

More Options

(7)

Catrice

Instant Lipstick Mattifier

Rp 75,000

More Options

(11)

Catrice

Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Rp 72,000

More Options

(30)

Catrice

Creatrice Creamy Matt Lip Palette

Rp 140,000

More Options

(4)

Catrice

Glam & Doll Mascara

Rp 72,000

More Options

(33)

PRODUCT REVIEW

User's Average Rating

4.1

14 of 20 reviewers recommend this product

Yes
6
No
6
Maybe
8
WRITE REVIEW

ALL REVIEW (20)

Myesha Adira

Myesha Adira

165 Reviews | See all User's reviews

14 December 2018

5.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyeliner yan waterproof dan affordable namun sama bagus nya dengan eyeliner yang mahal. Packagaing nya yang ramping dan mudah di bawa ke mana mana, warna nya juga pigmented banget

Repurchase this product? No

febrilia putri

febrilia putri

25 Reviews | See all User's reviews

9 December 2018

Purchased at Sociolla

2.0

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

aku kecewa:( kemaren beli ini karna tergiur muragnya dan lumayan brand agak terkenal tapi pas dicoba ini bener-bener teksturnya kaya air gitu terus beleber gitu jadinya:( trs keringnya lamaaa

Repurchase this product? No

balqis prameswari

34 Reviews | See all User's reviews

8 December 2018

3.8

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

eyeliner pertamaku!! pas pertama pake bagus sihh, tp selanjutnya kok jadi kering gitu huhu sedih :( padahal bagus bgt tahan lama dan murah, sayang aja gampang bgt kering dan harus bener bener diteken baru keluar

Repurchase this product? Maybe

Fitrian Nurentama

Fitrian Nurentama

50 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

Eyeliner liquid ini juga gampang aplikasiinnya, warnanya bagus dan natural, kalo temen temen yang baru nyoba buat make up ini sangat membantu karena sekali gores langsung kliatan, longslast

Repurchase this product? Yes

Shintia Rahmawati

310 Reviews | See all User's reviews

6 December 2018

4.2

    Long Wear

    Packaging

    Pigmentation

    Texture

    Value for Money

So far suka sih sama ini, lumayan beneran waterproof juga. Harganya beneran ekonomis, jadi cocok sih buat dimasukkin dalam list make up selain dia emang bagus

Repurchase this product? Maybe

SEE MORE